Ajankohtaista

Bisnestä pystymetsästä 3.5. Pasilassa


19.04.2017

Valtion omistama metsä- ja biotalouden asiantuntijapalveluja tarjoava osakeyhtiö Tapio Oy järjestää Bisnestä pystymetsästä -ideariihen Helsingin Pasilassa 3.5.2017 klo 8.30-10.30. Tilaisuuteen voi osallistua myös Skypen välityksellä. Tavoitteena on koota palveluntuottajia ja metsänomistajia yhteen ideoimaan metsän käytön yhteistyömahdollisuuksia, sillä muun muassa luontomatkailun kasvu ja metsien terveysvaikutusten tunnistaminen tuovat metsiin uutta yrittäjyyttä.

 

Ilmoittaudu ideariiheen viimeistään 25.4. Ideariihessä käsitellään Tapion julkaiseman Miten sovin metsäympäristön hyödyntämisestä -oppaan työkalujen toimivuutta, mahdollisia metsän monipuolisen käytön yhteistyökuvioiden rajoitteita sekä digitaalisuuden hyödyntämistä asian tiimoilta.

 

Tapion toteuttamassa, Maa- ja metsätalousministeriön tilaamassa, Ekosysteemipalvelujen tuotteistaminen -hankkeessa parannetaan metsänomistajien ja palveluntuottajien yhteistyötä. Sopimuskäytännöt ja muu hyödyllinen tieto halutaan tuoda digitaalisen ratkaisun avulla metsänomistajien, metsäammattilaisten sekä metsissä toimivien yrittäjien arkeen.

 

Lähde ja lisätietoa

Tapio


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi