Ajankohtaista

Kysely Uudenmaan luonnontuotealan toimijoille


10.01.2018

Ruokaa luonnosta -hanke on Suomen 4H-liiton hanke, jossa selvitetään yritysten, ravintoloiden ja ammattikeittiöiden villiruoan tarvetta ja kysyntää. Hankkeessa myös selvitetään eri toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kiinnostusta ja sitoutumista lähteä rakentamaan koordinoitua ja ammattimaista luonnontuotteiden keruuverkostoa. Helmikuun aikana hankkeessa järjestetään työpajoja ja seminaaripäivä. 

 

Hankkeeseen liittyen on julkaistu kysely Uudenmaan luonnontuotealan toimijoille. Kyselyn perusteella on tarkoitus saada kuva villiyrttien kysynnästä ja tarjonnasta ja lopulta kehittää villiruoan saatavuutta Uudellamaalla. Kyselyyn voivat vastata Uudellamaalla toimivat villiyrttien ostajat, poimijat, jakelijat sekä villiruokaan liittyvää koulutusta tarjoavat organisaatiot ja villiruoasta kiinnostuneet maatilat. Kyselyyn voi vastata, vaikkei tällä hetkellä poimi, osta, tai jakele villiyrttejä, mutta voisi olla kiinnostunut siitä tulevaisuudessa. Kysely on aiku tammikuun loppuun saakka. 

 

Linkki kyselyyn: https://fi.surveymonkey.com/r/villiyrttikysely HUOM! Kysely on kohdennettu Uudenmaan luonnontuotealan toimijoille!

 

Lisätietoja

https://www.4h.fi/4h-jarjestona-2/jarjeston-toiminta/hankkeet/ruokaa-luonnosta-selvityshanke-2017/


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi