Ajankohtaista

Opas viennistä elintarvikeyrityksille


07.02.2017

Food Safety Management Finland ry on julkaissut elintarvikevientiä selkeyttävän oppaan, jossa esitellään käytännön vinkkejä viennin aloittamiseen sekä myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun. Aiheita ovat muun muassa vientisuunnitelma, tarvittavat selvitykset, myyntisalkun hallinta, myynti ja markkinointi sekä tarkastuslistat. Lisäksi oppaassa on kerrottu yritysten kokemuksia viennistä.

 

Lähde ja lisätietoja FSMF ry


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi