Ajankohtaista

Ruoka-ala kasvuun tilaisuuksia


07.11.2018

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää Ruoka-ala kasvuun - tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta -tilaisuuksia. Hanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuksissa kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja poimia sieltä sopivia paloja oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi. Tilaisuuksista on tähän mennessä julkaistu kolme.

 

Kokkola

Aika: 03.12.2018 klo 12.30.-16.00.

Paikka: Kruununvoudintalo, Kaarlelankatu 43, 67100 Kokkola

Ohjelma:

- Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely

- Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti, Eri toimijoiden lyhyet puheenvuorot

- Yrittäjän puheenvuoro

- Superhyvä, Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

- Miten tästä jatkamme?

Ilmoittautuminen 26.11. mennessä ilmoittautumislomakkeella.

 

Seinäjoki

Aika: 04.12.2018 klo 09.00-12.30.

Paikka: Sininen auditorio F110, SeAMK Frami F, Kampusranta 11, Seinäjoki

Ohjelma:

- Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely

- Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti, Eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja

-SME Organics – Luomun toimintasuunnitelma Etelä-Pohjanmaalle, Anna Tall, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu

- Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Kristiina Havas, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

- Superhyvä, Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

- Miten tästä jatkamme?

Ilmoittautuminen 27.11. mennessä ilmoittautumislomakkeella.

 

Keuruu

Aika 11.12.2018. klo 10.00-12.00. Paikka ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

 

Kajaani

Aika: 10.01.2018 klo 09.00-16.00.

Paikka: Ravintola Wanha Kerho, Kauppakatu 40, Kajaani

Ohjelma:

9.00 Kahvit

9.30 Moniulotteinen digitalisaatio. Mistä digitalisaatiossa onkaan kyse? Projektipäällikkö Esa Niiranen, Kajaanin ammattikorkeakoulu, Yritysten digimentori Kainuu ja Data-analytiikan kiihdyttämö -hankkeet

9.50 Markkinoinnin menestysreseptit digitalisaatiossa, Sarjayrittäjä, digimarkkinoinnin taitaja Ilkka Lavas

10.40 Herkullisia makuja Kainuusta, Elintarvikepäivän tuotenäyttelyyn osallistuvien yritysten esittäytyminen

11.15 Lounas (omakustanteinen)

12.00 Lounasruoan hävikki hallintaan ResQ-sovelluksen avulla, Ravintoloitsija Joonas Sirviö, Ravintola Anorak

12.30 Markkinaymmärrystä maailmalta – MarketWise-hankkeen esittely, Johtaja Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo Oy

13.00 Elintarvikepäivän tuotenäyttely yritystorilla seminaaritilassa. Tarjolla iltapäiväkahvit.

14-16 Ruoka-ala kasvuun –tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta

Ilmoittautuminen: 02.01.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

 

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Niitä tullaan järjestetämään lisää eri puolilla Suomea. Tilaisuuksista ilmoitetaan Aitoja makuja tapahtumat-sivulla.

 

Lisätietoja: Päivi Töyli, paivi.toyli@utu.fi, puh. 040 189 1929.

 

Lähde: Aitoja makuja


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi