Ajankohtaista

Ruoka-artesaanikoulutushaku käynnissä


25.01.2017

Yrkeshögskolan Novian Rannikon Ruoka -hankkeen puitteissa järjestettävä ruoka-artesaanikoulutus muodostuu kahdesta kokonaisuudesta käsittäen yhteensä 30 opintopistettä, 15 op elintarvikejalostusta ja 15 op yrittäjyyskoulutusta. Makukoulu, elintarvikelainsäädäntö, elintarvikekemia, mikrobiologia, elintarvikehuoneiston suunnittelu ja vapaavalintainen käytännön moduuli käytännön elintarvikejalostusta (10 päivää) sisältyy elintarvikkeiden jalostuskoulutukseen. Yrittäjyyskoulutukseen sisältyy yritystaloutta, markkinointia, myyntiä ja maaseutukehitystä. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat voivat toimia ruoka-artesaaniyrittäjinä ja he tekevät muun muassa liiketoimintasuunnitelman artesaaniruokayritykselleen ja kehittävät ainakin yhden uuden tuotteen. Ruoka-artesaanikoulutus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä oman yrityksen ja tuotteiden kehittämiseen niin koulutuksen aikana kuin sen jälkeenkin.

 

Koulutus alkaa elokuussa 2017 ja hakuaika päättyy 15. toukokuuta. Opiskelu on osa-aikaista ja opetuskieli on ruotsi. Opinnoissa voi syventyä muun muassa kasviksiin, yrtteihin ja sieniin. Lisätietoja Novia, Ann-Louise Erlund, puh. 044 799 8406, ann-louise.erlund(at)novia.fi.

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi