Ajankohtaista

Tietoa yritysryhmähankkeista elintarvikealalla


20.03.2017

Webinaarit yritysryhmähankkeista elintarvikealalla kokosi aiheesta kiinnostuneita verkkokuulijoita 20. ja 23.3.2017. Maaseutuvirastosta Reijo Martikainen avasi 20.3.2017 yritysryhmähankkeisiin liittyviä rahoitusmahdollisuuksia erityisesti elintarvikealan näkökulmasta. Esityksen kalvot ja videotallenne

 

Teemaa jatkettiin 23.3. kahden yritysryhmähankkeen esittelyllä. Kokemuksia yritysryhmähankkeen toteuttamisesta kertovat  Kati Haipus, Yrttiaika ja Lassi-Pekka Väisänen, Elintarvikkeet yhdessä uusille markkinoille -hanke. Esityksen kalvot ja videotallenne.

 

Lisätietoja

Päivi Töyli, puh. 040 189 1929, paivi.toyli(at)utu.fi



 

Webinaarit järjestivät Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin Luonnontuotteet monipuolistuvissa arvoverkoissa LUMOA ja Pro Luomu ry:n Luomu -koordinaatiohankkeet yhteistyössä.

 

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi