Ajankohtaista

Villiinny villivihanneksista 20.5. Hämeenkyrössä
12.04.2017

Kuva Frantsilan Hyvän Olon KeskusOletko kiinnostunut kokeilemaan ”hortoilua” ja saamaan aimoannoksen vitamiineja, hivenaineita ja antioksi-dantteja omalta pihaltasi ja Suomen luonnosta? Ossi Kakko, villivihannesten asiantuntija ja Virpi Raipala-Cormier, fytoterapeutti, opettavat tunnistamaan syötäviä rikkaruohoja ja muita luonnonkasveja sekä käyttämään niitä ruoanlaitossa, kuten salaateissa, muhennoksissa, keitoissa, kevytvoissa, lätyissä, leivonnaisissa, juomissa jne.

 

Frantsilan Hyvän Olon Keskus (Kyröspohjantie 320, Hämeenkyrö) järjestää kurssin aiheesta 20.5.2017 klo 10-18. Kurssin hinta ja ohjelma.

 

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 3.5.2017 mennessä
Frantsilan Hyvän Olon Keskus, puh. 03-343 5500, frantsila.luomu(at)frantsila.com


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

 
MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi