Ajankohtaista

Villiruokahankkeen loppuseminaari 15.2.


20.12.2017

Villiruokahankkeen loppuseminaari ”Elintarvikesektorin ja ruokamatkailun tulevaisuuden näkymät” pidetään Kuusamossa 15.2.2018 klo 11-17 Kuusamotalon Oulankasalissa.

 

Alustava ohjelma:

  • Esa Wrang, johtaja Finpro/Food from Finland. Esa on Suomen elintarvikeviennin asiantuntijoita. Food from Finland tekee jatkuvaa yhteistyötä Visit Finlandin ja ruokamatkailun kanssa.  Ohjelmaa rahoittaa TEM, MMM ja TEKES. Mukana 140 yritystä, joista 110 virallista jäsentä. Tavoite: Suomen elintarvikeviennin kaksinkertaistaminen vuoteen 2020 mennessä. www.foodfromfinland.fi

  • Lotta Heikkilä, tutkija LUKE, Luonnonvarakeskus. Tutkimusaiheet: Elintarvikeketjun vastuullisuus. Arktinen ruoantuotanto. Ravintoloiden ruokahävikki. Lähiruoka. Liiketoimintamallit. Asiantuntemusala: lähiruoka, yrittäjien arvolupaukset, ruokasektorin liiketoimintamallit, ravintola-alan ruokahävikki. Muut tehtävät: pääkaupunkiseudun asiakasvastaavana vahva vuorovaikutus yritysten ja sidosryhmien kanssa pääkaupunkiseudulla. www.luke.fi

  • Muut puheenvuorojen käyttäjät ovat hankkeen yhteistyökumppaneita.

Lähde ja lisätietoja

Elintarvikkeista ja luonnosta elinvoimaa Koillismaalle ”Villiruoka” -hanke

Projektipäällikkö Elisa Kangasaho, elisa.kangasaho@naturpolis.fi


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi