Ajankohtaista

Villiyrtit -työpaja 6.6.
10.05.2017

Luonnosta pöytään -työpajan 6.6.2017 klo 14-18 aiheena on villiruokaa käytännönläheisesti Suomen puhtaasta luonnosta. Paikkana Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo, Nikkarintie124, 46530 Kannuskoski (www.tuhannentarinantalo.com)

 

Päivän aikana saadaan uusia ideoita luonnontuotteiden hyödyntämiseksi keittiössä ja liiketoiminnassa ja verkostoidutaan samalla muiden asiasta kiinnostuneiden toimijoiden kesken. Työpajassa tutustutaan yleisimpiin lähiluonnosta löytyviin luonnonyrtteihin, niiden keruuseen ja tunnistamiseen sekä käyttöön ruuanlaitossa keittiömestari, ravintoloitsija Maija Silvennoisen johdolla.

 

Lisätietoja ja lmoittautumiset ti 30.5.mennessä: Hannele Veteli / ProAgria Etelä-Suomi ry / Etelä-Suomen maa-ja kotitalousnaisten piirikeskus, hannele.veteli(at)proagria.fi tai p.040-7092492 (tekstiviestilläkin käy)

 

Työpaja on maksuton.

Tilaisuus järjestetään osana Yhteistyöllä lisäarvoa ruokaketjuille elintarvikeyritysten aktivointi Kaakkois-Suomessa -hanketta ja on suunnattu kaakkoissuomalaisille (Kymenlaakso, Etelä-Karjala) yrittäjille ja ammattikeittiöille.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

 
MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi