Ajankohtaista

Vinkkejä lähiruoan hyödyntämiseen matkailupalveluissa


06.10.2017

Lähiruoka tuottaa oikein hyödynnettynä merkittävää lisäarvoa matkailulle. Tämä selviää tuoreesta lappilaisesta julkaisusta, jossa kerrotaan millaisia ovat tämän hetken ruokamatkailutrendit ja -ilmiöt. Lisäksi raportissa kuvaillaan, miten arvo käytännössä muodostuu sekä asiakkaan että yrityksen näkökulmasta. Lähiruoan kiinnostavuus kasvaa koko ajan, ja samalla sen merkitys on helppo huomata myös taloudellisesti. Lähiruoka ja yleisemmin ruokamatkailu ovat teemoja, joiden avulla voidaan kehittää maaseutumatkailua - ja jopa tasoittaa sesonkivaihteluita.

 

”Lappilaisia makuelämyksiä matkailijalle – lähiruokaa lautaselle” hankkeessa (Maaseuturahasto/Lapin ELY-keskus) selvitetään, mitä lisäarvoa lähiruoka tuottaa matkailulle. Tavoitteena on lisätä lappilaisen lähiruoan käyttöä matkailupalveluissa.

 

Raportti

 

 

 

Lisätietoja:

Lapin Ammattikorkeakoulu, projektipäällikkö Milla Hirvaskari, p. 040 571 6578, milla.hirvaskari@lapinamk.fi

 

Lisätietoja raportista:

Lapin Yliopisto, yliopistonlehtori Monika Lüthje, p. 040 484 4198, monika.luthje@ulapland.fi


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

 
MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi