Ajankohtaista

Ympäristövastuullisuus taloudelliseksi hyödyksi - webinaari 13.5.


23.04.2019

Pk-yritykset voivat kehittää vastuullista toimintaansa ja vähentää ympäristövaikutuksia ja samalla saada taloudellisesta hyötyä ja liiketoiminnan kasvua.

 

Osallistumalla 13.5.  klo 14-15 järjestettävään webinaariin voit napata aiheesta vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Tarkastelussa on muun muassa:

-Mistä kaikesta ruoan tuotannon ja jalostuksen ympäristövaikutukset muodostuvat?

-Mikä osuus ympäristövaikutuksista muodostuu alkutuotannossa, jalostuksessa, kuljetuksessa?

-Millä tavalla tuotettu energia on ympäristövastuullista?

 

Ruoan tuotannon ja jalostuksen ympäristövastuullisuus taloudelliseksi hyödyksi  -webinaarin järjestää valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke. Asiantuntijana webinaarissa toimii tutkimusprofessori (emerita) Sirpa Kurppa, Luonnonvarakeskus (Luke).

 

Tapahtuman esite.

 

Ilmoittautuminen tästä linkistä.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi