Luonnontuotealan tutkimusseminaari Kajaanissa 2019

Avauspuheenvuoro, aluekehitysjohtaja Jouni Ponnikas, Kainuun liitto, pdf

Terveyttä metsästä. Arvoaineita pohjoisen männystä ja marjoista / Professori Eeva Moilanen, Tampereen yliopisto 
Puolukan terveysvaikutteiset yhdisteet / FT Mari Jaakkola, Oulun yliopisto, Kajaanin yliopistokeskus (MITY)
Puolukan (Vaccinium vitis-idaea L.) suotuisat vaikutukset obesiteettimallissa / ETM Riitta Ryyti, Kiantama Oy
Puolukan vaikutukset verenpaineeseen ja verisuonten toimintaan / ETM Anne Kivimäki, Helsingin yliopisto 
Puolukan puhdasaineiden tulehdusta lievittävät vaikutukset/ FT Mari Hämäläinen, Tampereen yliopisto 

Mustikan puoliviljelykokeet pohjois-boreaalisessa metsässä / MMT Rainer Peltola, LUKE, pdf 
Luonnontuotteiden hankintaketjujen kestävyys – esimerkkinä mustikka / MMT Katri Hamunen, LUKE, pdf
Elinkaariarviointi mustikkatuotteiden ympäristövaikutusten laskennassa / DI Frans Silvenius, LUKE, pdf

Suomalaisten metsäsienten umamiyhdisteet / FM Minna Rotola-Pukkila, Turun yliopisto pdf
Nokkosen kuivaus – mikrobiologisen laadun parantaminen / FM Marianne Mäki, Oulun yliopisto
Drying of plant based materials / FM Eveliina Kuorikoski, Centria University of Applied Sciences, pdf
Exploring the Business Potential and Value propositions of Arctic Berry Wax, Anne Poutiainen, Oulun ammattikorkeakoulu pdf

ECODIVE - Metsien luonnontuotteet osana biotaloutta, MMT Päivi Merilä, LUKE Oulu, pdf

 

Tutkimusseminaarista tullaan julkaisemaan myös abstraktikirja Oulun yliopiston sähköisessä julkaisusarjassa.

 

Video

Tutkimusseminaari 2019 Kuva Toivo NY / Inka Seppänen Tutkimusseminaari 2019 Kuva Toivo NY / Inka Seppänen
     

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi