Valtakunnalliset luonnontuotepäivät Kuusamossa 2015

Ohjelma 2015

 

Päivien materiaaleja:
Hentilä Jari Avaus pdf

Ristioja Anne Luonnontuotealan Pk-yritysbarometri sekä alan ajankohtaista pdf

Rutanen Juha Luonnontuotealan toimintaohjelma ja LUMOA pdf

Hörkkö Jarmo Luonnontuotteen jalostaminen korkean jalostusasteen tuotteeksi, yrityscase Pakuso pdf

Nordin Rita Suomalaisen luonnonkosmetiikan kaupallistaminen pdf

Kangasaho Elisa Villiruokaresepti - Katsaus luonnontuotealaan ja alan kehittämistyöhön Koillismaalla pdf

Koivisto Päivi Uusia ammattilaisia luonnontuotealalle - luonnonvaratuottajien koulutusta Kuusamossa pdf

Lukkariniemi Mari Metsämarjojen talteenoton käytänteet kehittyvät pdf

Laurila Marika Sienten viljely agrometsätalouden toimenpiteenä pdf

Tolonen Kaisa Luonnosta ammattikeittiöön - Etelä-Suomen kokemuksia pdf

Coadic Jarna ja Repo Tuula Suomalaisia luksus- ja huippuelintarvikkeita Ranskaan pdf

Viljanen Kirsi Luonnontuotteet osana lähiruoka- ja ruokamatkailusektoreiden lisäarvoa pdf

Pitkänen Jarmo Kokemuksia villiruoasta ravintolapalveluissa pdf

Lindfors Mats Luonnontuotteiden merkitys ja mahdollisuudet Kuusamon matkailupalveluissa pdf

YHTEISTYÖSSÄ

 

 
MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi