Valtakunnalliset luonnontuotepäivät Seinäjoella 2012

Ohjelma 2012

 

Päivien materiaaleja:

Penttilä Kaisa Elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjyys ja kehittämistyö Etelä-Pohjanmaalla pdf

Jaakkola Irma Ruokaprovinssi ja InnoAreena -ruoan ja hyvinvoinnin yhteistyöllä tuloksiin pdf

Hopia Anu Elintarvikekehitys Etelä-Pohjanmaalla Makua, terveyttä ja uusia elämyksiä pdf

Unkeri Jani Epas - Nykyaikaista Etelä-pohjalaista ruokaa Tapas-tyyliin pdf

Moisio Simo Luonnontuotteiden käyttö elintarvikkeissa pdf tiivistelmä

Väliaho Antti Metsämarjojen kansainväliset markkinat pdf Selvityksen tuloksia pdf

Laitinen Marja-Leena Sitran tutkimusyhteenvetojen päivitys pdf

Peltola Rainer Metsien luonnontuotteet ja luomu pdf

Brunori Antonio ja Battistel Gian Antonio New Paths to Market NWFPs on Italian Mountain Areas pdf

Töyli Päivi Paikalliset elintarvikealan yritykset saavat valtakunnallista näkyvyyttä aitojamakuja.fi -sivustolla pdf tiivistelmä

Viljanen Kirsi Hallituksen lähiruuan kehittämisohjelma pdf

Valtari Heidi Puhe kekristä pdf

Nieminen Ilkka ja Jokiranta Jukka Elintarvikealan pienten tavarantoimittajien valmentaminen kaupan yhteistyökumppaneina - Mikroyrityshankkeen tulokset ja ajatuksia jatkosta pdf

Kirjavainen Jouko Löytyykö jäljitettävyydestä ja läpinäkyvyydestä kilpailuetua? pdf

YHTEISTYÖSSÄ

 

 
MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi