Valtakunnalliset luonnontuotepäivät Tampereella 2017

Ohjelma


Teema 1 Kehittyvä luonnontuoteala
Luonnontuotealan näkymät ja ajankohtaisasiat pdf, Anne Ristioja, toimialapäällikkö, Lapin ELY-keskus
Luonnontuotealan hankkeissa tapahtuu pdf, Juha Rutanen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, Luonnontuotteet monipuolistuvissa
arvoverkoissa (LUMOA) -koordinaatiohanke
Luonnontuotealan monitieteistä tutkimusta ja kehittämistyötä Pirkanmaalla pdf, Tytti Sarjala, erikoistutkija, Luonnonvarakeskus
Poimintoja luonnontuotealan kehitysaskeleista eri vuosikymmeniltä pdf, Simo Moisio, toiminnanjohtaja, Arktiset Aromit ry

 

Teema 2 Luonnontuotteita asiakkaiden tarpeisiin
Luonnontuotteiden markkinat pdf, Jari Siivari, toimitusjohtaja, Fingredient Oy, http://www.fingredient.com/
Brändäystä ja tuotekehitystä markkinalähtöisesti pdf, Riikka Salokannel, Brand Manager, Makulaku Lakritsa Oy, http://www.makulaku.fi/


Teema 3 Terveystuotteita Suomen luonnosta
Terveyskaupan ja luontaistuotealan näkymät ja ajankohtaiskysymykset pdf, Mika Rönkkö, toiminnanjohtaja, Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry
Luonnonkasveista biotalouden innovaatioita - ajankohtaista rohdostutkimuksessa pdf, Yvonne Holm, yliopistonlehtori, Helsingin yliopisto

 

Teema 4 Luonnontuotteet ja säädökset
Ajankohtaista elintarvikkeita koskevista säädöksistä sekä terveys- ja ravitsemusväitteistä pdf, Sari Sippola, ylitarkastaja, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira
Rehut ja rehualan toiminta – lainsäädäntökatsaus pdf, Tarja Root, ylitarkastaja, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira


Teema 5 Luonnosta vie tie moneen käyttöön
Luonnosta hyvinvointia eläimille, Mirva Kettunen, toimitusjohtaja, Chia de Gracia Oy, https://www.chiadegracia.fi/
Aluetukkutoimintamallilla lähituotteita ammattikeittiöihin pdf, Kimmo Remes, puotipuksu, LähiPuoti Remes Oy, http://www.lahipuoti.fi/

 

Keskiviikko 1.11.2017 Yritysvierailut


Teema 6 Luonnontuotealan yrittäjyyttä Pirkanmaalla
Puhdistamo - Real Foods Oy, Lempäälä. Yritysesittely ja -kierros, Joni Laiho, Export Director ja Riku Calderón, operatiivinen johtaja, https://www.puhdistamo.fi/


Matkalla kuultiin kokemuksia keruuluomusta, raaka-ainetoimituksista ravintoloille ja keittiömestareiden koulutuksesta, Marjaana Lahtua, Lahtuan Tila, http://lahtua.fi/

 

Frantsilan Kehäkukka, Hämeenkyrö. Frantsilan Kehäkukan esittely, Tiina Ahonen, toimitusjohtaja, Kehäkukka Ahoset Oy, http://matkailusivut.frantsilankehakukka.fi/. Frantsilan luomuyrttitilan kuulumiset, Power in Flowers -palvelujen esittely, Jupiter Cormier ja Anna Karhu-Cormier, Frantsilan luomuyrttitila Ky, http://frantsila.com/

 
Suojärven Suklaatila Oy, Ylöjärvi. Suklaatilan esittely, Katja ja Tomi Järvenpää, https://www.suklaatila.fi/

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi