aitoluonto.fi

AITOLUONTO -uutiskirje 1/2018


 

Seminaari luomukeruusta Lahdessa

Luomukeruun mahdollisuudet -seminaari 7.2.2018 luonnontuote-, metsä- ja elintarvikealan toimijoille.

Lue lisää..

 

Elintarviketalon konseptista ratkaisuja myös luonnontuotealalle

Lapissa on laadittu elintarviketalo-konsepti elintarvikkeiden terminaali- ja jalostustiloista. Mukana voi olla myös luonnontuotteiden vastaanotto-, varastointi- ja jalostustoimintaa.

Lue lisää..

 

Joukkorahoitus maaseudulla -webinaari

Tietoa maaseudun yritystoiminnan ja elinkeinon joukkorahoituksesta ja käyttömahdollisuuksista tarjoava webinaari 19.1.2018 klo 10-11.

Lue lisää..

 

Kysely Uudenmaan toimijoille

Ruokaa luonnosta -hankkeen kyselyyn voivat vastata Uudellamaalla toimivat villiyrttien ostajat, poimijat, jakelijat sekä villiruokaan liittyvää koulutusta tarjoavat organisaatiot ja villiruoasta kiinnostuneet maatilat.

Lue lisää..

 

Uusi nuorisotoiminnan aktivoimisen hyvä käytäntö

4H ja LUMOA-hanke julkaisevat sivuillaan hyväksi havaittuja nuorisotoiminnan luonnontuotealalle aktivoimiseen suunnattuja käytänteitä.

Lue lisää..


Tapahtumavinkkejä

Joukkorahoituswebinaari 19.1.

Joukkorahoitus tarjoaa maaseudun yritystoimintaan ja elinkeinoille uuden rahoitusmuodon.

Lue lisää..

Miten kehitämme metsä- ja vesialueiden kestävää virkistys- ja matkailukäyttöä? 19.1. Hki

VirKein-hankkeen loppuseminaari.

Lue lisää..

LuotuKasvuun hankkeen aloitusseminaari 24.1. Liminka

LuotuKasvuun-hankkeessa kootaan yhteen Pohjois-Pohjanmaan luonnontuoteosaajia ja luonnontuoteyrittäjyydestä kiinnostuneita.

Lue lisää..

Luomufoorumi 7.-8.2. Lahti

Seminaari valottaa luomusertifioinnin mahdollisuuksia ja seuraavana päivänä työpajoja ja verkottumismahdollisuuksia.

Lue lisää..

Villiruokahankkeen loppuseminaari 15.2. Kuusamo

Seminaari aiheesta elintarvikesektorin ja ruokamatkailun tulevaisuuden näkymät.

Lue lisää..

Maaseutumatkailuseminaari 20.-22.3. Asikkala

Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari.

Lue lisää..

Artesaaniruuan SM-kilpailu 21.3.-23.3. Raasepori

Artesaaniruuassa merkittävässä osassa ovat paikalliset raaka-aineet sekä tunnettu alkuperä.

Lue lisää..

 
Lisää poimintoja alaan liittyvästä uutisoinnista Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n

Facebook-sivuilla 

Uutiskirjeen on koonnut LUMOA-hanke yhteistyössä
Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n kanssa.

Eikö uutiskirje näy oikein? Katso uutiskirje tästä. ›

Poistu postituslistalta ›