aitoluonto.fi

AITOLUONTO -uutiskirje 10/2017


Lapin liitto

 

Lapin elintarvikeohjelma

Lapin liiton koostamassa elintarvikeohjelmassa kerrotaan Lapin elintarvikealan kehittämiseksi tehtävistä toimenpiteistä ja tavoitteista vuoteen 2025 mennessä. Ohjelmassa ovat mukana myös luonnontuotteet.

Lue lisää..

 

Digitalisaatio osana luonnonvaratietoa

VTT:n ja Luken tiekarttatyössä digitaaliset palvelut mahdollistavat esimerkiksi pienten tuottajien yhteenliittymät ja pienten erien joustavan toimittamisen kysynnän mukaan.

Lue lisää..

Leenamaija Mäki

 

Väitöskirja marjojen prosessiteknologioihin liittyen

Leenamaija Mäkilä tutki elintarvikekehityksen alan väitöskirjatyössään, miten erilaiset mehunpuristusteknologiat ja varastointi vaikuttavat mehujen koostumukseen sekä niiden kemialliseen ja aistittavaan laatuun.

Lue lisää..

Lukiolaisten mustikkalimonadi-ideasta syntyi oikea tuote

Nuori yrittäjyys ry:n Uskalla yrittää -kilpailun viime vuoden Etelä-Tapion lukiolaisten voittajaideasta on tullut oikea tuote I'm Blue -mustikkalimonadi.

Lue lisää..

 


Tapahtumavinkkejä

Kantri & Co.:n valmennuksia

Tutustu Kantri & Co. -hankkeen runsaaseen valmennusvalikoimaan. Aiheina mm. villiyrtit, kukkaterapia, aromaterapia, luonnonkosmetiikka ja sienet. Lue lisää..

Levi Goes Green 30.8.-1.9.

Green Care -seminaari. Matkailun, hyvinvoinnin ja luonto- ja viherympäristön toimijoiden yhteinen seminaari Levillä. Lue lisää..

Non-Timber Forest Products and Bioeconomy 28.-30.11.

Luonnontuotealan kansainvälinen tutkimusseminaari Rovaniemellä. Lue lisää..

 

  

Uutiskirjeen on koonnut LUMOA-hanke yhteistyössä
Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n kanssa.

Eikö uutiskirje näy oikein? Katso uutiskirje tästä. ›

Poistu postituslistalta ›