aitoluonto.fi

AITOLUONTO uutiskirje 3/2023


Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailu 2023

Kilpailun arvioinnissa kiinnitetään huomiota asiakaslähtöisyyteen, elämyksellisyyteen sisältäen paikallisuuden, lähiruoan ja tarinoiden hyödyntämisen, vastuullisuuteen, liiketoiminnallisuuteen, verkostoihin ja yhteistyökumppaneihin, digitaalisuuteen ja monipuolisuuteen myynti- ja markkinointikanavien hyödyntämisessä sekä ruokamatkailutuotteeseen kokonaisuutena. Lue lisää...

MARSI-tutkimus marjojen ja sienten sadoista julkaistu

Luonnonmarjoista poimittiin viime vuonna hyvä sato, mutta sienisato jäi kauas ennätyksistä. Lue lisää...

Ehdota Vuoden luonnontuotetoimijaa 2023!

Nyt haetaan Vuoden luonnontuotetoimijaa. Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry on päättänyt antaa tunnustusta vuosittain henkilölle, yritykselle tai organisaatiolle, joka on toiminut ansiokkaasti luonnontuotealan edistämiseksi. Ehdotuksia palkittavasta perusteluineen otetaan vastaan 18.9.2023 saakka. Lue lisää...

Biopohjaisten väriaineiden tutkimukselle merkittävä rahoitus

Helsingin yliopisto on saanut merkittävän EU-konsortiorahoituksen Horisontti Eurooppa puiteohjelmasta monitieteiselle hankkeelle Colour4CRAFTS, jossa yhdistyvät väriaineiden ja tekstiilien värjäämisen kulttuuriperinne uusien värjäysteknologioiden ja biopohjaisten väriaineiden kehittämiseen. Lue lisää...

 

Arktiset Aromit ry 30 vuotta – juhlaseminaari Suomussalmella

Suomussalmella juhlistetaan Arktiset Aromit ry:n 30-vuotista taivalta perjantaina 16.6.2023 järjestettävällä seminaarilla. Juhlaseminaarin ohjelmassa kurkistetaan yhdistyksen ja luonnontuotealan historiaan sekä luodataan tulevaisuutta. Lauantaina on mahdollisuus lähteä mainiolle kesäretkelle Hossaan. Tutustu ohjelmaan.

 


Luontoyrittäjyyteen & luonnontuotealaan liittyviä tapahtumavinkkejä

 

WEBINAARI: Luonnon virkistyskäytön strategian toimeenpano

WEBINAARI: Luonnon virkistyskäytön strategian toimeenpano 15.5.2023 KLO 13.00-14.30

Miten edistämme kaikille suomalaisille tärkeää ulkoilua kansallisesti? Kuinka Euroopan unionin ulkoilevin kansa voi vaalia kansallista vahvuuttaan? Millaista yhteistyötä ja panostuksia nyt tarvitaan? Lue lisää...

Mallia maailmalta elintarvikealan kehittämiseen, verkossa

Tule hankekehittäjien infoon 17.5.2023 klo 13 – 15 Zoomiin kuulemaan kiinnostavista käytännöistä, joilla ruokaketjun kehittämistä tehdään eri maissa. Saat vinkkejä sovellettavaksi omassa työssäsi. Lue lisää...

Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari

Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaarin. Ajankohta: 6.6. klo 11.30–16.15. Tapahtumapaikka: verkossa (Teams). Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 4.6. mennessä. Webinaarin hinta: 130 euroa + alv (24 %) Lue lisää...

Tutkimustiistaissa 6.6. aiheina kombucha ja kuluttajakäyttäytyminen

 

Tutkimustiistaissa 6.6. klo 9-10 käsitellään ensimmäisessä esityksessä kombucha-juomien probioottisuuden arviointia. Toisessa aiheessa tarkastellaan kuluttajien halukkuutta ja valmiutta käyttää ICT:tä ja digitaalisia välineitä elintarvikeostoksissa sekä ostopäätöksiin vaikuttavia tekijöitä. Lue lisää...

 

 
 

 

Lisää poimintoja alaan liittyvästä uutisoinnista Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n

Facebook-sivuilla 

 

Uutiskirjeen on koonnut Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry.

Eikö uutiskirje näy oikein? Katso uutiskirje tästä. ›

Poistu postituslistalta ›