aitoluonto.fi

AITOLUONTO -uutiskirje 11/2017


 

LT-alan uusinta tutkimustietoa

Luonnontuotealan kansainvälinen tutkimuskonferenssi Rovaniemellä 28.-30.11.2017. Teemat kattavat useita luonnontuotteisiin liittyviä tutkimusaloja ekologiasta ja biotekniikasta ihmistieteisiin.

Lue lisää..

 

Uusi villiyrttiosuuskunta

Kuusamossa perustettiin toukokuussa villiyrttiosuuskunta, jossa on mukana sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä. Tavoitteena on kouluttaa lisää kerääjiä ja perustaa kerääjärinki sekä myös jalostaa tuotteita, jotta ostajille olisi tarjota muutakin kuin raaka-ainetta.

Lue lisää..

 

Luonnontuotealasta Pohjois-Karjalassa

Toukokuun lopulla päättyneen Luonnontuote- ja puutarha-alan kehittäminen Pohjois-Karjalassa -esiselvityshankkeen tekemien haastattelujen, kyselyjen ja työpajoista koottujen tietojen pohjalta koottu yhteenveto on nyt luettavissa.

Lue lisää..

Markkinatutkimusmatkalle Saksaan

Fennopromo järjestää syksyn Fact finding -matkan Saksaan Kölniin ja Anuga -messuille 9.-11.10.2017. Matkan aikana pääsee selvittämään, sopivatko tuotteesi markkinoille, mitkä ovat kysynnän trendit ja mitä kiinnostavia niche-markkinamahdollisuuksia Saksasta löytyy yrityksellenne. 

Lue lisää..


Tapahtumavinkkejä

Luonnonkasvien hyötykäyttöretki 21.6.

Arvopilotti -hankkeen järjestämällä retkellä tutustutaan luonnonkasvien keruuseen, käyttöön ja mahdollisuuksiin. Ilmoittautumisohjeet..

Kantri & Co.:n valmennuksia

Tutustu Kantri & Co. -hankkeen runsaaseen valmennusvalikoimaan. Aiheina mm. villiyrtit, kukkaterapia, aromaterapia, luonnonkosmetiikka ja sienet. Lue lisää..

Levi Goes Green 30.8.-1.9.

Green Care -seminaari. Matkailun, hyvinvoinnin ja luonto- ja viherympäristön toimijoiden yhteinen seminaari Levillä. Lue lisää..

Non-Timber Forest Products and Bioeconomy 28.-30.11.

Luonnontuotealan kansainvälinen tutkimusseminaari Rovaniemellä. Lue lisää..

 

  

Uutiskirjeen on koonnut LUMOA-hanke yhteistyössä
Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n kanssa.

Eikö uutiskirje näy oikein? Katso uutiskirje tästä. ›

Poistu postituslistalta ›