aitoluonto.fi

Aitoluonto-uutiskirje 13/2018


Luonnontuotepäivät 22.-23.11.2018

Päivien teemoja ovat toimitusketjut luonnosta jalostukseen ja kauppaan, kuluttajalähtöinen tuotekehitys, luonnontuotteiden tuoma lisäarvo sekä ruokaelämykset ja -matkailu. Ilmoittautuminen on jo avoinna.

Lue lisää..

Benchmarking-matka Japaniin

Tutustumismatka järjestetään 09.-16.12.2018. Matkan tavoitteena on avata yhteyksiä Japanin markkinoille ja pohjustaa alkavaa kaupantekoa yritysten välillä.

Lue lisää..

Kysely luonnontuotealan kehittämisestä

4H-liitto selvittää luonnontuotealan keruu-jalostus-myynti-ketjun kehittämistä Kaakkois-Suomessa. Selvitystä varten on avattu kysely, jonka tuloksia esitellään seminaarissa 25.10.2018.

Lue lisää..

Luonnontuotealalle ensimmäinen oppikirja

Heli Pirisen toimittamassa kirjassa on koottu luonnonkasvien tuotteistamiseen ja luontoon kytkeytyvien palvelujen tuottamiseen liittyvä tieto yksiin kansiin.

Lue lisää..

Ideakilpailu jatkuu

Onko sinulla, yritykselläsi tai yhteisölläsi jokin hyvä idea luonnontuotteiden keruun edistämiseksi? Osallistu ideakilpailuun 30.11.2018 mennessä. Parhaat palkitaan!

Lue lisää..


Tapahtumavinkkejä

Luonnonkosmetiikan työpajoja 3.-5.10. Kajaani

Kainuun ammattiopiston työpajoissa opitaan luonnonkosmetiikan perusteita ja alan lainsäädäntöä sekä valmistetaan tuotteita käytännössä.

Lue lisää..

Luonnonyrttien mahdollisuuksia 3.-4.10. Vääksy ja Forssa

Luonnonyrteistä bisnestä -hankkeen järjestämissä infotilaisuuksissa saadaan tietoa luonnonyrttien mahdollisuuksista ja miten niistä voisi kehittää uutta liiketoimintaa.

Lue lisää..

Puhutaan metsästä 4.10. -livelähetys

Suomen metsäkeskuksen järjestämässä päivässä kuullaan KasvuOpen-sparrausohjelman yritysten kasvupoluista, avoimen metsätiedon hyödyntämisestä sovelluskehityksessä sekä Suomen metsiin liittyvistä innovaatioista.

Lue lisää..

MeLua metsään -hankkeen tapaamisia ympäri Suomen 20.11.2018 - 31.1.2019

Työtehoseuran ja Suomen metsäkeskuksen yhteistyössä toteuttamassa Verkostoista voimaa alueellisille metsä- ja luontopalveluyrityksille -MeLua metsään -hankkeessa alkavat syksyllä koko maassa järjestettävät tilaisuudet.

Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 22.-23.11.2018 Turku

Luonnontuotepäivien ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu!

Lue lisää..

 

 

Lisää poimintoja alaan liittyvästä uutisoinnista Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n

Facebook-sivuilla 

Uutiskirjeen on koonnut LUMOA-hanke yhteistyössä
Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n kanssa.

Eikö uutiskirje näy oikein? Katso uutiskirje tästä. ›

Poistu postituslistalta ›