Ajankohtaista

Puhutaan metsästä -livelähetys 4.10.


10.09.2018

Suomen metsäkeskuksen 4.10.2018 klo 13-17 järjestämän monialaisen Puhutaan metsästä -tulevaisuuspäivän teemana on tänä vuonna vastuullisuus metsien hyödyntämisessä. Päivän aikana etsitään vastauksia muun muassa muassa siihen, kuinka ilmastonmuutosta voitaisiin hillitä metsänhoidollisin keinoin ja luontoa huomioida paremmin talousmetsien hoidossa.

 

Tilaisuudessa kuullaan innostavia puhujia ja kiinnostavia esimerkkejä muun muassa Aalto-yliopiston toteuttamasta yritysyhteistyöstä ja KasvuOpen-sparrausohjelman yritysten kasvupoluilta, avoimen metsätiedon hyödyntämisestä sovelluskehityksessä sekä Suomen metsiin liittyvistä innovaatioista. Tulevaisuuspäivän pääpuhuja on asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Päivä päättyy Vappu Pimiän juontamaan Metsävisaan, jossa alan konkarit, opiskelijat ja yrittäjät pääsevät ottamaan mittaa toisistaan.

 

Tapahtuma striimataan ja suoratoistolähetys on katsottavissa Helsingin yliopiston Unitube-sivustolla: https://www.helsinki.fi/fi/ajankohtaista/unitube. Striimin tallenne jää Unitubeen katseltavaksi myöhemmin. Keskustelua voi kommentoida Twitterissä tunnisteella #puhutaanmetsästä.

 

Päivän ohjelma on nähtävissä Metsäkeskuksen verkkosivuilla: https://www.metsakeskus.fi/puhutaan-metsasta-tulevaisuuspaiva

 

Lähde ja lisätietoja tapahtumasta

https://www.metsakeskus.fi/uutiset/puhutaan-metsasta-tulevaisuuspaivassa-etsitaan-ratkaisuja-metsien-vastuulliseen-kayttoon

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi