aitoluonto.fi

Vuosikokouskutsu 2020


Kutsu vuosikokoukseen

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n vuosikokous pidetään Helsingissä maanantaina 20.4.2020 klo 14.30, paikkana Ravintola Sunn, Aleksanterinkatu 26 (Senaatintorin varrella). Kahvitarjoilu. Osallistua voi myös netin kautta!

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Hallituksesta ovat erovuorossa Heikki Ruha, Mirka Olin ja Anne Matilainen sekä varajäsenistä Matleena Pulkkinen, Asta Haapakoski ja Birgitta Partanen. Ota yhteyttä hallitustyöskentelyn kiinnostaessa, tai tule paikalle. Kokouksen muissa asioissa esitellään valmistumassa olevaa kerääjärekisteriä.

Toivomme ilmoittautumista kokoukseen 15.4.2020 mennessä osoitteeseen juha.rutanen@aitoluonto.fi tai sähköisellä lomakkeella.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokoukseen nettiyhteyden kautta, ota tästä yhteyttä Juha Rutaseen, ilmoittautuneille toimitetaan kirjautumislinkki.

 

Tervetuloa kokoukseen!

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry, hallitus

Lisätiedot: juha.rutanen@aitoluonto.fi


 


Kooste vuoden 2019 toiminnasta:

Mitä teimme vuonna 2019?

Tiedotusta & seminaareja: Viestintä ja seminaarit tavoittivat monia

Yhdistys päivitti aktiivisesti aitoluonto.fi-sivustoa ja some-kanavia. Tietoa jaettiin mm. alan tapahtumista, julkaisuista, hankkeista, yrityksistä ja alaan liittyvistä alihankintailmoituksista. Uutiskirjeitä koottiin ja lähetettiin 1900 tilaajalle säännöllisesti. Facebook-sivuilla oli vuoden 2019 lopussa noin 1 500 tykkääjää. Lisäksi yhdistys yhteistyökumppaneineen järjesti marraskuussa Kajaanissa valtakunnalliset Luonnontuotepäivät. Tapahtuman seminaariosuuteen osallistui noin 140 henkilöä. Lisäksi yhdistys auttoi valtakunnallisten Green Care päivien järjestelyissä.

 

Hankkeita & kehittämistä: Aktiivista vaikuttamista ja kumppanuutta

Yhdistys teki yhteistyötä useiden alaan liittyvien hankkeiden kanssa mm. tukien niiden viestintää ja tiedon hankintaa. Yhdistys osallistui luonnontuotteiden keruumenetelmiä ja -teknologiaa käsittelevän ideakilpailun järjestämiseen yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Arktiset Aromit ry:n, Suomen Metsäkeskuksen ja alan yritysten kanssa. Yhdistys pyrki aktiivisesti vaikuttamaan luomukeruualueita koskeviin uusiin säädöstulkintoihin hallinnon suuntaan. Lisäksi yhdistys osallistui uuden sähköisen kerääjärekisterin valmistelutyöhön.

 

Tunnustuksia alan yrittäjille ja kehittäjille

Yhdistys lanseerasi uudet tunnustuspalkinnot Vuoden luontoyritys ja Vuoden luonnontuotetoimija. Ensimmäiseksi Vuoden luontoyritykseksi valittiin Frantsilan luomuyrttitila ja Vuoden luonnontuotetoimijaksi Petri Koivisto (Nordic Herbs Oy). Matti Veijolalle (Ärmätti Oy) myönnettiin kunniakirja tunnustuksena nokkosen tuotannon ja jalostuksen uraauurtavasta kehittämistyöstä.

 

Edustusta & edunvalvontaa

Yhdistys on ollut mukana luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon päivitystyössä, Luonnonvara-alan Osaamisen ennakointifoorumin asiantuntijaverkostossa, PEFCmetsäsertifioinnin standardin päivitystyössä, Ulkoilufoorumissa sekä Green Care Finland ry:n hallitustyöskentelyssä. 

 

Miltä toimintamme näyttää? Mitä voisimme tehdä enemmän?

Anna palautetta ja kehittämisideoita vuoden 2020 toimintaan palaute/kehittämisidealomakeella. Käythän myös tarkistamassa ovatko yrityksesi tiedot ajan tasalla aitoluonto-sivuston yritysrekisterissä. Jos ei, laita viestiä (info@aitoluonto.fi), niin päivitetään palvelukorttisi. 

Vuoden 2019 kooste pdf-versiona.


Ilmoittaudu 20.4.2020 vuosikokoukseen tästä


 

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry

Kampusranta 9C, 60320 SEINÄJOKI

Eikö uutiskirje näy oikein? Katso uutiskirje tästä. ›

Poistu postituslistalta ›