Vuosikokouskutsu

Kutsu vuosikokoukseen oheistapahtumineen

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n vuosikokous pidetään Helsingissä, torstaina 19.4.2018 klo 15.30, paikkana Ravintola Sunn, Aleksanterinkatu 26 (Senaatintorin varrella). Osallistua voi myös netin kautta!

 

Kokousta edeltää klo 13.00 alkava luontoon tukeutuvia elinkeinoja edustavien järjestöjen tapaaminen. Tutustumisen ohella olemme pyytäneet toimijoita keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista, keinoista vaikuttaa yhteisiin toimintaedellytyksiimme ja ajankohtaiskysymyksistä. Olet tervetullut mukaan keskusteluun!

 

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Hallituksesta ovat erovuorossa Katja Misikangas, Kaisa Väisänen ja Kimmo Aalto sekä varajäsenistä Virve Niiranen, Maija Ala-Nikkola ja Tuija Rantalainen.

 

Toivomme ilmoittautumisia kokoukseen (ja järjestötapaamiseen) 16.04.2018 mennessä oheisella lomakkeella tai osoitteeseen juha.rutanen@aitoluonto.fi.

 

Hallitukseen haetaan uusia jäseniä. Ota yhteyttä toiminnan kiinnostaessa! Kokouksiin pääsee tavallisesti osallistumaan myös nettiyhteyden kautta, joten matkakaan ei ole este.

 

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokoukseen nettiyhteyden kautta. Asian kiinnostaessa ota yhteyttä Juha Rutaseen, ilmoittautuneille toimitetaan kirjautumislinkki.

 

Tervetuloa kokoukseen!

 

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry, hallitus

 

Lisätiedot: juha.rutanen@aitoluonto.fi

 

 

 
Ilmoittautumislomake
Nimi *
Sähköposti *
Yritys / organisaatio
Osallistun


Erityisruokavalio kahvitarjoilua varten
Kommentteja aiheesta

Pakolliset kentät * 

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi