Ajankohtaista

Päivitys ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen elintarvikehygieniasta


09.02.2018

Eviran elintarvikevalvontaviranomaisille ja elintarvikealan toimijoille suunnatun ohjeen tarkoitus on mm. auttaa elintarvikealan toimijoita ymmärtämään säädösten vaatimuksia oman toimintansa osalta. Säädösten tarkoitus on kertoa, että elintarvikealan toimijan on tuotettava turvallisia elintarvikkeita, mutta hän voi päästä tähän tavoitteeseen monin eri keinoin. Ohjeessa on myös erikseen kerrottu muutokset edelliseen ohjeistukseen.

 

Päivitetty 23.1.2018 Eviran ohje 16025 ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen elintarvikehygieniasta

 

Lähde

Evira


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi