Ajankohtaista

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuus Kuopiossa 23.4.


02.04.2019

Kuva Ruoka-ala kasvuun

 

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa Kuopiossa 23.4.2019 tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämiskysymyksiä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita keskustelemaan teemojen kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia alan valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatiohankkeen järjestämässä tilaisuudessa pyritään myös tiivistämään lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden parissa toimivien yhteistyötä.

 

Paikka ja aika:

Savon ammattiopisto, Auditorio, Sammakkolammentie 2, Kuopio
23.4.2019 klo 13.00 – 16.15, iltapäiväkahvit noin klo 14.30

 

Tapahtuman ohjelman löytyy tästä.

 

Ilmoittautumiset 15.4.2019 mennessä

 

Lisätietoja:
Aitojamakuja
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus,
paivi.toyli@utu.fi , 040 189 1929


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi