Ajankohtaista

4. PuroMeetti 10.6. klo 12-16


12.05.2021

 

Pienistä puroista suuria väyliä-hanke kutsuu elintarvikeyrityksiä rakentamaan reittejä maailmalle 4. PuroMeetti-webinaariin to 10.6.2021. Olet tervetullut mukaan – ja jos mahdollista, välitätkö kutsua myös yritysverkostoillesi?


Pienet purot virtaavat jälleen! Neljäs ja viimeinen elintarvikeyrityksille suunnattu PuroMeetti pidetään to 10.6.2021 klo 12 - 16 ja sen aiheena on ”Markkinoille meno yhdessä.” Vientimarkkinoille pääsy sujuu parhaiten yhteistyöllä. Yrityksiä kutsutaan PuroMeettiin rakentamaan viennin verkostoja maailmalle ja tapaamaan kohdemaissa toimivia vientikaupan ammattilaisia. Ulkomaiset partnerit neuvovat kohdemaiden valinnassa ja markkinoille menon toimissa. Olet tervetullut itse osallistumaan ja jos mahdollista, välitätkö kutsua myös yritysverkostoillesi? Alla on valmis mainoskirje eteenpäin lähetettäväksi. Tervetuloa mukaan, ja kiitos yhteistyöstä jo etukäteen!

 

PuroMeetti järjestetään ZOOM-webinaarina. Mukaan voi ilmoittautua tästä linkistä ma 7.6. mennessä. Ilmoittautujille lähetetään webinaariin liittymislinkki sähköpostiin viikkoa ennen tilaisuutta.

PuroMeetin toteuttaa Pienistä puroista suuria väyliä-hanke. Lisätietoja hankkeesta löytyy verkkosivuilta www.puronetti.fi.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi