Villiruoka valuutaksi

Hankkeen nimi
Villiruoka valuutaksi

Hankkeen päätoteuttaja

ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry / Maa- ja kotitalousnaiset

 

Yhteyshenkilö ja sähköposti

Terhi Jaskari, terhi.jaskari(at)maajakotitalousnaiset.fi

 

Linkit

https://www.proagria.fi/hankkeet/villiruoka-valuutaksi

Hankkeen kuvausteksti

Hankkeessa pidetään käytännönläheisiä kerääjäkoulutuksia, joissa opiskellaan kauppasienien sekä villiyrittien ja -vihannesten keräämistä. Erityiskohderyhminä ovat seudun maahanmuuttajat ja nuoret. Tavoitteena on, että koulutuksiemme ansiosta osallistujalle kertyy niin hyvät taidot, että villiruoan keruusta voi tulla henkilölle ansionlähde. Keruuosion vetää kauppasienikouluttaja Asta Asunmaa 040 592 9226.

 

Villiruoan ympärille voi rakentaa uusia tai vanhoista tuunattuja ruoka- tai palvelutuotteita. Ideoimme ja testaamme yritysten villiruokatuoteideoita nopealla tahdilla, jotta ne saadaan nopealla aikataululla muunnettua myytäviksi tuotteiksi. Yrittäjiä ja kerääjiä lyötetään myös yhteen hankkeen aikana. Yritysosion vetää toiminnanjohtaja Terhi Jaskari: 0400463129.

 

Hanke on yhteistyössä Lauhavuori region Geopark -alueeksi hankkeen kanssa. Hankkeessa tehdään myös yhteistyötä The mushroom road -verkoston kanssa. Verkoston lähin kumppani toimii Pohjois-Satakunnassa, muut Euroopan unionin alueella. Hanketta rahoittaa Leader Suupohja.

Hankkeen toteutusalue/-alueet
Etelä-Pohjanmaa

Rahoittaja(t) ja rahoitusohjelma
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma

Kustannusarvio (euroa)
75000 €

Hankkeen alkamisvuosi
2017

Hankkeen päättymisvuosi
2019

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi