Ajankohtaista

16.02.2024 Aromaterapia ja tunteiden käsittely -työpaja
13.02.2024 Uusi ravitsemus- ja terveysväiteopas elintarvikkeiden markkinointiin
07.02.2024 Villiä bisnestä opintomatka Pohjois-Savosta Seinäjoelle
07.02.2024 Pakastekuivauksen mahdollisuudet luonnontuotteiden, viljeltyjen marjojen ja vihannesten sekä muiden raaka-aineiden jatkojalostuksessa
01.02.2024 Turvehoitojen maailma -työpaja 17.-18.2. Kajaanissa
29.01.2024 Valtakunnallinen maaseutumatkailuseminaari 20.3.2024 Hämeenlinnassa
26.01.2024 Kehittämisen työkaluja elintarvikealan yrityksille
25.01.2024 Uutta tietoa pakurista, seminaari 31.1.2024
22.01.2024 Vuoden mehiläistarhaajat on valittu
12.01.2024 Osmankäämistä uusi kestävä raaka-aine tekstiiliteollisuuden tarpeisiin
04.01.2024 Vuoden 2024 luonnontuotteet ovat lakka, kantarelli ja pihatähtimö
20.12.2023 Pieni opas vastuullisiin käytänteisiin ruokamatkailussa julkaistu
18.12.2023 Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla- koulutus
08.12.2023 Osmankäämin keruukoulutus
07.12.2023 Suomiruoka-reseptiikkaa julkaistu
01.12.2023 FUTURE BIO-ARCTIC DESIGN II -hankkeessa tuotettiin älytekstiilien prototyyppejä
29.11.2023 Uusi hanke tarttuu metsä- ja elintarviketeollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseen
29.11.2023 Elintarvikealan toimialaraportti ja pk-toimialabarometri julkaistu
27.11.2023 SieniHarvesteri-hankkeen materiaalit julkaistu
22.11.2023 Vuoden viimeinen Aitoja makuja- lehti on ilmestynyt
22.11.2023 Makuelämykset matkamuistoiksi, opas ruokalahjojen tuotteistamiseen
22.11.2023 Vuoden 2023 Visit Tampere Award -palkinto Hiking Travel, Hitille
20.11.2023 Luonnontuotepäivien materiaalit julkaistu
08.11.2023 Vuoden luontoyritys 2023 on Luonkos Finland Oy
08.11.2023 Maa- ja kotitalousnaiset palkittiin Vuoden 2023 luonnontuotetoimijana
08.11.2023 Vuoden luontoyritys ja Vuoden luonnontuotetoimija palkittiin
06.11.2023 Jokaisenoikeudet, jokamiehenoikeudet vai jotain aivan muuta? -webinaarin tallenne
25.10.2023 Artesaaniruoan Suomen mestaruudet jaettiin Rovaniemellä
24.10.2023 Echinaforce® valittiin Terveystuotealan klassikkotuotteeksi
21.09.2023 Ulkoilumahdollisuuksia kokoavaa digipalvelua kehitetään
21.09.2023 Luontoarvoista kiinnostuneille rakennetaan kohtaamispaikkaa
11.09.2023 Nyt kerätään sienestystarinoita!
07.09.2023 Etsitään oppisopimuspaikkaa luonnontuotealan yrityksestä
04.09.2023 #mahdollisuusyrittää nostaa esiin elintarvikealan yrittäjyyttä
04.09.2023 Artesaaniruoka SM 2023 -kilpailu, vielä ehtii mukaan
28.08.2023 Suurten metsänomistajien edustajien suhtautuminen metsien luomukeruualueisiin
28.08.2023 Luomukeruutuotteiden tuotantoketjut – esimerkkejä ja toimintaohjeita
14.08.2023 F.BAD II -hankkeen päätösseminaari tiistaina 5.9.2023
01.08.2023 Villipuuro valloittaa jälleen – reseptikilpailu käynnissä!
01.08.2023 Varautuminen on viisautta, huoltovarmuus huolettomuutta
28.06.2023 Metsään-lehti: Pihkan keruu kiinnostaa nyt monia
28.06.2023 Jokamiehenoikeudet ovat nyt jokaisenoikeudet
28.06.2023 Halla ja kuivuus heikentävät mustikan satonäkymiä osassa maata
21.06.2023 Opintomatka Frantsilan luomuyrttitilalle ke 30.8.2023
14.06.2023 Uudet oppaat luomusertifioinnista ja osuuskuntayrittäjyydestä
13.06.2023 Ohje alkutuotannon elintarvikevalvonnasta ja riskinarvioinnista päivitetty
12.06.2023 Havaitsitko mehiläisparven? – Soita parvipuhelimeen!
07.06.2023 Kurssitarjonta vilkastunut kerääjä.fi -palvelussa
06.06.2023 Tutkimustiistain esitykset ja materiaalit katsottavissa
06.06.2023 Ihoanalysaattoreita testataan LuoPro-hankkeessa Kajaanissa
06.06.2023 Sienistä uusia materiaaliratkaisuja
06.06.2023 Luonnontuoteala on nosteessa
29.05.2023 Tavoitteena kotimaisen kalan käytön kaksinkertaistaminen
25.05.2023 Raaka-ainepotentiaalia pakastekuivaukseen ja jalostukseen selvitetään
17.05.2023 Luonnontuotealan seminaari Suomussalmella
11.05.2023 10.6.2023 Villiyrttikarkelot, Oulu
10.05.2023 Lähiruokapäivä 9.9.2023 - ryhdy järjestäjäksi
04.05.2023 Tutkimustiistaissa 6.6. aiheina kombucha ja kuluttajakäyttäytyminen
04.05.2023 Biopohjaisten väriaineiden tutkimukselle merkittävä rahoitus
24.04.2023 Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailu 2023
19.04.2023 MARSI-tutkimus marjojen ja sienten sadoista julkaistu
03.04.2023 Luonnontuotealan toimintaohjelma julkaistu
30.03.2023 Otavan Opiston kurssitarjontaa luontokuvaajille
30.03.2023 Miksi pakurikoivut pullistelevat?
28.03.2023 Luontoyrittäjyysverkoston vuosikokouskuulumisia
27.03.2023 Koskenpään Rantapirtti sai valtakunnallisen matkailutunnustuksen
22.03.2023 Luonto on nuorille yrittäjille maaseudun vahvuuksia
21.03.2023 Osmankäämihöytyvästä täytettä tyynyihin
21.03.2023 Valmennusta luontomatkailuyrityksille
15.03.2023 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry on mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa
13.03.2023 Vihreän siirtymän gaala nostaa esiin nuoria kestävän kehityksen yrityksiä
01.03.2023 Tuotekehitystiloja ja asiantuntija-apua elintarvikeyrityksille
25.05.2021 SeAMK Ruoka 2021 - Ilmastokestävää ruokaketjua edistämässä
20.05.2021 Liity Lähiruokapäivän 11.9. toteuttajaksi!
18.05.2021 Pakastekuivaus 24.5 ja fermentointi 27.5
17.05.2021 Maailman mehiläispäivä 20.5.
12.05.2021 4. PuroMeetti 10.6. klo 12-16
28.04.2021 Hedelmien ja kasvien vuosi 2021
26.04.2021 Virtuaalinen pakastekuivausopintomatka 5.5.
23.04.2021 Fermentointi elintarvikkeissa ja ruokateollisuudessa 2021
16.04.2021 Mahlakausi on parhaillaan: Ota talteen luonnollista energiajuomaa!
25.03.2021 Hyödynnä metsän luonnontuotteet 15.4.
16.02.2021 Neuvoja-nimike jatkossa ammattitutkinnon suorittaneille
05.02.2021 Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari 18.2.
05.02.2021 Keruutuotekoulutukset 2021
03.02.2021 Luonnontuotteet sauna- ja hyvinvointituotteina 17.2.
01.02.2021 Superhyvä-hanke päättyy ja kiittää
28.01.2021 Luonnontuotetulojen vero-ohjetta päivitetty
23.12.2020 Hyvää Joulua!
16.12.2020 Luonnontuotteilla enemmän tuottoa metsistä
16.12.2020 Kansallispuistojen potentiaali luonnontuotealan kehitykselle
16.12.2020 Mustikkamehusta viiniä fermentoimalla
11.12.2020 Artikkeli: Metsänomistajien suhtautuminen luonnontuotteiden kartoitukseen
30.11.2020 Opas: Laatua ja laadunhallintaa luonnontuotealalle
23.11.2020 Opetusvideoita luonnonyrteistä
19.11.2020 Luonnontuotepäivien 2020 materiaalit
18.11.2020 VUODEN LUONTOYRITYS 2020 LehtoPeat Oy
18.11.2020 VUODEN LUONNONTUOTETOIMIJA 2020 Suomen metsäkeskus
18.11.2020 KUNNIAKIRJA 2020 Saska Tuomasjukka, Lapin Maria Oy
06.11.2020 Ilmoittaudu Luonnontuotepäiville 18.11.
06.11.2020 Luonnosta Sinulle -lehti 1/2020
30.10.2020 Hallituksen esitys elintarvikemarkkinalain uudistamisesta
22.10.2020 Merenkurkun luonnontuotealan kehittäminen - esimerkkejä Suomesta ja Ruotsista 3.11.
22.10.2020 Luken skenaariot koronan vaikutuksista luontomatkailuun, elintarvike- ja metsäsektoreille
20.10.2020 Luonnontuotepäivien 18.11.2020 verkkoseminaarin ilmoittautuminen on avattu
19.10.2020 Hyvinvointia metsästä -webinaari 12.11. klo 17
02.10.2020 Ruokavirasto neuvoo elintarvikeviennistä kiinnostuneita yrityksiä
30.09.2020 Lankojen sienivärjäys -työpaja 25.10. Saarijärvellä
17.09.2020 Tiedote 17.9.2020 Luonnontuotepäivät 2020 siirretään verkkoon
04.09.2020 Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 julkaistu
27.08.2020 Katsaus metsien kasvatusmenetelmien vaikutuksista luonnontuotteiden tuotantoon
10.06.2020 Fermontoitu vähäsokerinen puolukkamehu heikentää suun taudinaiheuttajia
20.05.2020 Lääkkeitä männyn silmuista ja variksenmarjan mikrobeista
14.05.2020 Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Yrttipoimijakoulutus 1.6. klo 18 Jyväskylässä
27.04.2020 Luontohankkeen luontopyramidi innostaa ihmisiä liikkumaan luonnossa
25.02.2020 Siitepölyn, pergan, propoliksen ja kuhnuritoukkien käsitteleminen 4.4. Iisalmessa
19.02.2020 Luontoalan ammattitutkinnon opiskelijaksi?
11.02.2020 Puolukkaa lisää ruokavalioon – lupaavia tutkimustuloksia marjan terveysvaikutuksista
13.01.2020 Luomukeruutuotanto ja luomukeruualueiden perustaminen
11.12.2019 Väitöstutkimus nosti esille puolukan hyviä ominaisuuksia
09.12.2019 Ruokamatkailun tuotteistaminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa
05.12.2019 Valtakunnallinen ulkoilututkimus
21.11.2019 Kansalaisaloite luontaishoidoista osaksi terveydenhuoltoa
27.09.2019 Luonnontuotepäivien ja tutkimusseminaarin ohjelmat on julkaistu!
29.08.2019 Visit Finland kestävän matkailun periaatteet
28.08.2019 Metsäkeskuksen luonnontuote aiheisia videoita
26.08.2019 Kantri-Sampo -hankkeen syksyn lyhytkoulutuksia sekä työpajoja
21.08.2019 Luomukeruualueilta euroja- hankkeen infotilaisuus koristehavuista
20.08.2019 Tarjoa tuotteita Ruokeva-hankkeen pilottiruokalistalle
19.08.2019 #Mummonkanssamustikkaan marjaretkiä
14.08.2019 Metsä tulee torille -tapahtumat Seinäjoella & Kajaanissa
14.08.2019 Yle: Luonnonkosmetiikkaa säätelevät lait
08.08.2019 Ruoka-ala kasvuun - Ajankohtaista asiaa elintarvikealan toimijoille, Kokkola
08.08.2019 Eväitä kasvavaan elintarvikevientiin luonnontuotteista, webinaari
08.08.2019 Kannattava liiketoiminta ja Vuorovaikutustaidoilla lisää tulosta -koulutuspäivät
20.06.2019 Foodwestin asiantuntijoiden matkaraportteja
18.06.2019 Sieniatlas-hanke hyvässä vauhdissa
18.06.2019 Luomukeruualueet karttapalveluun ja tuotteet luomuna maailmalle
17.06.2019 Kansainvälinen villivihannestapahtuma Hollolassa 22.-23.5.2020
11.06.2019 Metsämarjojen ja -sienten varastointituki haettavana
11.06.2019 Esittelyssä Mika Honkanen
11.06.2019 Digitaaliset ratkaisut avuksi luonnontuotealan haasteisiin
06.06.2019 Wild Food Savo -hankkeen infotilaisuuksia Suonenjoella & Iisalmessa
05.06.2019 Kysely metsien luonnontuotteiden hyödyntämisestä
08.05.2019 Luonnonyrteistä bisnestä -hankkeen koulutustarjontaa
06.05.2019 Nimisuojaus mahdollisuutena
25.04.2019 Luonnontuotealan uusi toimialaraportti julkaistu
23.04.2019 Juhani Siivosen kuusenkerkkäaiheinen pro gradu
16.04.2019 Ruokavirasto on julkaissut päivitetyn elintarviketieto-oppaan
10.04.2019 Kerääjärekisterin rakentaminen käynnistyy
08.04.2019 Misikangas jatkaa puheenjohtajana
04.04.2019 MARSI 2018 julkaistu: Kuivuus verotti puolukkasatoa
03.04.2019 Uusi opas safariyrittäjille moottorikelkkailun riskeistä
03.04.2019 Maastopyöräilyä turvallisesti
01.04.2019 Keruumenetelmien ideakilpailun tulokset julkistetaan
26.03.2019 Luonnosta lautaselle -hanke järjestää koulutuskokonaisuuden luonnonyrttien keruusta
26.03.2019 Iskussa maailmalle! Yrityksiä haetaan toimintaan mukaan
21.03.2019 Kansalaiset voivat täydentää Luken marjahavainnot.fi palvelua
21.03.2019 Luonnonkosmetiikka-alan myynti kasvaa entisestään
19.03.2019 Kihokki-seminaarin aineistot
19.03.2019 Kutsu vuosikokoukseen!
19.03.2019 Pilottikohteet Sustainable Finland -ohjelmaan on valittu
18.03.2019 Vuoden retkikohde 2019 on valittu
18.03.2019 Nomadi mobiilisovelluksesta lisäarvoa luonnonyrttiyrittäjälle 10.4.2019 klo 13-16
11.03.2019 Superhyvä - Hyvinvointituotteiden tuotekehitysfoorumi 19.9. Seinäjoella
11.03.2019 Biobisnestä luonnosta -tapahtuma Oulussa 21.3.
04.03.2019 MeLua metsään-hanke: Tuottavuuden kehittäminen -työpaja, Kajaani
18.02.2019 Alueellisten matkailutyöpajojen kierros käynnissä
14.02.2019 MoreNPBiz-hanke
13.02.2019 Kasviravintolisät enimmäkseen turvallisia
13.02.2019 Luonnontuotealan hanketoiminnasta raportti
11.02.2019 Kasvupolkuohjelmaan valittu 30 lupaavaa yritystä
11.02.2019 Suomalaiset raaka-aineet ovat vientivaltti luonnontuotealalla
07.02.2019 Suomen matkailu jälleen ennätystasolla
30.01.2019 Suomen parasta ruokamatkailutuotetta etsitään
29.01.2019 Luonnon raaka-aineet kosmetiikkateollisuudessa - seminaari
29.01.2019 AFINET tapahtuma Joensuussa
29.01.2019 Suomen 4H-liitto hakee projektityöntekijää Töitä luonnosta -hankkeeseen
29.01.2019 Matkailun toimialaraportti julkaistu
28.01.2019 Luonto matkailussa -kilpailun tulokset
21.01.2019 #ulkonakuinlumiukko-kampanja alkaa 2.2
17.01.2019 Kotimaan matkailukampanja sai 35 000€ valtionavustuksen
17.01.2019 Vuoden retkikohde 2019 äänestys
15.01.2019 Hankintareffeiltä eväitä liikevaihdon kasvuun
21.12.2018 Metsien luomusertifioinnin mahdollisuudet
21.12.2018 Markkinatietoa maailmalta MarketWisesta
20.12.2018 Mukaan kv-saunaelämyksiä tarjoavaan verkostoon
03.12.2018 Marjauutteesta apu superbakteereihin
03.12.2018 Opintomatka: Kiantama Oy ja Arktiset Aromit ry
29.11.2018 KasvuOpen -sparrausta luontoyrittäjille
28.11.2018 Luonnontuotepäivien 2018 materiaalit
23.11.2018 Vientivaltit valmiina - raaka-ainesaatavuus haastavaa
20.11.2018 Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä -seminaarin materiaalit
12.11.2018 Luontoyrittäjien liiketoiminnan osaamistarpeet tunnistettu
05.11.2018 Variksenmarjassa bakteereja tuhoavia yhdisteitä
02.11.2018 Inari Arctic Cosmetics Oy top 10:ssä Kasvu Openissa
30.10.2018 Kohderyhmäopas matkailuyrityksille
05.10.2018 Flavonoidit vaikuttaa tyrnin makuun
04.10.2018 Kasvua elintarvikealalle -seminaari
02.10.2018 Luonnontuoteala nyt - entä tulevaisuudessa -seminaari
17.09.2018 Luonnonkosmetiikan työpaja 03.-05.10.
12.09.2018 Infotilaisuuksia luonnonyrttien mahdollisuuksista
11.09.2018 Luonnontuotealan näkymiä
06.09.2018 Markkinointivinkkejä ruokayrityksille
31.08.2018 Arktinen ruoka - viennissä valtti

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi