Yhdistys

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry on valtakunnallinen luontoalan yritysten ja toimijoiden yhteistyötä lisäävä järjestö, joka edistää luontoyrittäjyyttä muun muassa tiedonvälityksen, alan esille nostamisen ja edunvalvonnan keinoin. Vuonna 2001 perustettu yhdistys korostaa alan toimintaedellytyksiä kehittävässä toiminnassaan asiakaslähtöistä, ammattimaista ja vastuullista luontoyrittäjyyttä. Yhdistyksen jäseninä on luontoalan yrityksiä luontoyrittäjyyden eri toimialoilta eri puolilta Suomea. Lisäksi jäseninä on luontoalan toimialajärjestöjä, koulutusorganisaatioita sekä muita alan toimijoita. Kannattajajäseninä on muun muassa alan yritystoimintaa valmistelevia henkilöitä.

 

Luontoon tukeutuvan matkailun, elintarvikeyrittäjyyden ja käsityöalan vahvan yhteistyön avulla yhdistys luo uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja alan näkyvyyden vahvistamiseen. Alaan liittyvää kenttää kootaan kumppanuuksien avulla, jotta yhteistyövoimin saadaan kehittymiseen lisävoimaa. Luontoyrittäjien näkökulmien esille saamiseksi yhdistys ottaa kantaa ja antaa lausuntoja tai nimeää edustajia myös alan asioita käsitteleviin työryhmiin.

 

Yhdistys kokoaa aktiivisesti aitoluonto.fi -verkkosivuille luontoyrittäjyyteen liittyvää yleistietoa ja uusimpia uutisia. Viimeisimmät uutiset ja tiedot alan tapahtumista voi tilata omaan sähköpostiin liittymällä säännöllisesti ilmestyvän uutiskirjeen postituslistalle. Yritykset -sivuilla pääsee taas tutustumaan alan yritysten palveluihin ja tuotteisiin. Verkkosivujen tavoitteena on lisätä paitsi jäsenyritysten näkyvyyttä myös yhteistyömahdollisuuksia. Yhdistys jäsenineen näkyy myös alan tapahtumissa.

 

Tervetuloa toimintaan mukaan!

 

Lisätietoja

Juha Rutanen

Puhelin 040 5737 568

Sähköposti juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

Toimisto ja postitusosoite Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry, Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki

 

Liity luontoalan yritysten ja toimijoiden verkostoon!

Haluatko kehittää luontoyrittäjyyttä yhteisvoimin kanssamme, liity Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuslomake.

 

Jäsenenä saat

  • yrityksesi tiedot tuotteineen ja palveluineen aitoluonto.fi -sivuille ja myy/osta-sivun palveluominaisuuden käyttöösi
  • tiedotteen alan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista
  • neuvoa yhteistyömahdollisuuksien luomisessa
  • lisävoimaa äänesi kuuluviin saamisessa
  • tueksesi laajan verkoston yrittäjiä ja alan toimijoita
 

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi