Aitoluonto.fi

Kylmämaan Ohjelmat Oy

Kylmämaan Ohjelmat Oy

Y-tunnus

0750006-7

 

Yhteyshenkilö

Marika Kylmämaa

 

Osoite

Hotellintie 4, 95980 Ylläsjärvi

Lappeantie 251, 95900 Kolari

 

Puhelin

0400 397 48

Sähköposti

info@kylmamaa.fi

 

Kotisivu

www.kylmamaa.fi

 

Sijaintimaakunta

Lappi
Kuvaus toiminnasta ja keskeisimmistä tuotteista ja palveluista

Olemme lappilainen perheyritys, joka on jo kahden sukupolven kokemuksella järjestänyt eräkokemuksia luonnossa. Tunnemme Lapin ja haluamme jakaa tuntemuksemme tarinoineen sinun kanssasi, jotta sinä pääset vielä paremmin kokemaan elämyksellisiä ja hehkuvia tunnelmia pohjoisen arktisissakin olosuhteissa.

Kylmämaan Ohjelmat Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys, jolla on jo pitkät perinteet ohjelmapalveluiden tuottajana. Olemme myös paikallinen DMC toimisto (Destination management Company) ja meidän kautta saa melkein kaiken lomaanne liittyvän kuljetuksista ja majoituksesta lähtien.

Kylmämaan henkilökunta tuntee koko Ylläksen, Lappean ja lähialueet kuin omat taskunsa ja järjestää aktiviteetteja melkein ympäri vuoden. Vakituista henkilökuntaa yrityksellä on kaksi ja sesonkina määrä nousee.

Elämyspalveluidemme maisemat ovat Lapin suurtunturialueella, Ylläs-Pallas kansallispuiston sekä vapaana virtaavan Tornionjoen äärellä. Tule vieraaksemme luontokohteisiin, joissa yksityisyyden ja hiljaisuuden paikallistarinoineen voi parhaiten kokea.

Ylläksen tukikohtamme on Ylläsjärvellä sijaitseva safaritalomme ja olemme ainut paikallinen ohjelmapalveluyritys Ylläsjärvellä.

Tornionjokivarressa oleva LappeanLohi toimii myös ympärivuotisesti toimien talvisin ryhmien majoituspaikkana ja aktiviteettikeskuksena ja kesällä lohenkalastuskeskuksena.

Yksi Tornionjoen parhaimmista lohenkalastusalueista on Lappean Suvanto ja kesäisin siellä riittää vilskettä, kun Itämeren villilohi nousee jokeen. Silloin vuokraamme lohenkalastukseen sopivia veneitä ja kalastusvälineitä, myymme kalastuslupia ja tarvittaessa ammattitaitoiset kalastusoppaamme johdattavat asiakkaat lohenpyynnin saloihin.

Yrityksen toiminta-alat:

Matkailun ohjelmapalveluiden tuottaminen, Muiden luontoon tukeutuvien matkailupalveluiden tuottaminen,

Muu toiminta

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi