Hankkeiden omat sivut

LUONNONTUOTEALAN HANKKEITA

Luonnontuotealalla on käynnissä runsaasti erilaisia hankkeita. Sivuille on koottu tietoa alan hankkeista alkaen vuonna 2016 toiminnassa olleista hankkeista. Rekisteristä on luettavissa muun muassa hankkeiden toteuttajat, toimintakuvaukset, toimialueet sekä yhteystiedot. Toivomme kaikkien alan hanketoimijoiden täyttävän hankerekisterilomakkeemme, jolloin lisäämme tiedot sivuillemme.

 

 

LUMOA

Luonnontuotteet monipuolistuvissa arvoverkoissa - luonnontuotealan koordinaatiohanke (LUMOA) tarjoaa tukeaan alueellisesti tehtävään luonnontuotealan kehittämiseen. LUMOA jakaa hanketoteuttajille tietoa ja hyviä käytänteitä sekä auttaa löytämään tarvittavia yhteistyökumppaneita. Hanke myös kokoaa ja kehittää ratkaisuja alan yhteisiin ongelmakohtiin. LUMOA aktivoi alan kehittämistyötä, nostaa esille uusia hanketarpeita, tukee alan innovaatiotoimintaa ja välittää hankkeiden tuloksia alan toimijoille ja sidosryhmille. Lue lisää..

 

Yhteystiedot Juha Rutanen, juha.rutanen(at)helsinki.fi, puhelin

040 5737 568

 

 

OLETHAN JO ILMOITTANUT HANKETIETOSI REKISTERIIMME

Kokoamme sivuillemme luonnontuotealan hankkeita ja toivomme kaikien alan hanketoimijoiden täyttävän hankerekisterilomakkeemme. Tällöin hankkeet löytyvät kootusti samasta paikasta ja ovat siten helposti kaikkien saatavilla.

Hankerekisteri

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi