Vuosikokouskutsu

Kutsu vuosikokoukseen

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n vuosikokous pidetään Helsingissä maanantaina 20.4.2020 klo 14.30, paikkana Ravintola Sunn, Aleksanterinkatu 26 (Senaatintorin varrella). Kahvitarjoilu. Osallistua voi myös netin kautta!

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Hallituksesta ovat erovuorossa Heikki Ruha, Mirka Olin ja Anne Matilainen sekä varajäsenistä Matleena Pulkkinen, Asta Haapakoski ja Birgitta Partanen. Ota yhteyttä hallitustyöskentelyn kiinnostaessa, tai tule paikalle. Kokouksen muissa asioissa esitellään valmistumassa olevaa kerääjärekisteriä.

Toivomme ilmoittautumista kokoukseen 15.4.2020 mennessä osoitteeseen juha.rutanen@aitoluonto.fi tai ohessa olevalla lomakkeella.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokoukseen nettiyhteyden kautta, ota tästä yhteyttä Juha Rutaseen, ilmoittautuneille toimitetaan kirjautumislinkki.

Tervetuloa kokoukseen!

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry, hallitus

Lisätiedot: juha.rutanen@aitoluonto.fi

Ilmoittautumislomake