Vuosikokouskutsu

Kutsu vuosikokoukseen

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n vuosikokous pidetään maanantaina 14.9.2020 klo 15.00 Tampereella. Kahvi klo 14.30 alkaen.

Kokoontumispaikka: LuonnonHyvä Instituutti, Sumeliuksenkatu 11, 5. krs.,Tampere (myös verkkokokousmahdollisuus).

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Hallituksesta ovat erovuorossa Heikki Ruha, Mirka Olin ja Anne Matilainen sekä varajäsenistä Matleena Pulkkinen, Asta Haapakoski ja Birgitta Partanen. Ota yhteyttä hallitustyöskentelyn kiinnostaessa, tai tule paikalle. Kokouksen muissa asioissa esitellään kerääjärekisteriä.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokoukseen nettiyhteyden kautta, ota tästä yhteyttä Juha Rutaseen, ilmoittautuneille toimitetaan kirjautumislinkki.

Tervetuloa kokoukseen!

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry, hallitus

Lisätiedot: juha.rutanen@aitoluonto.fi

Lisätietoa kokoontumispaikasta: http://www.luonnonhyva.fi/yhteystiedot