Vuosikokouskutsu

Kutsu vuosikokoukseen

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n vuosikokous pidetään Seinäjoella keskiviikkona 17.3.2021 klo 15.00, osoitteessa Kampusranta 9 C. Osallistua voi myös verkkoyhteydellä (Teams). Kokousjärjestelyjen ja kokouslinkin lähettämisen takia ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Hallituksesta ovat erovuorossa Katja Misikangas, Kaija Väisänen ja Kimmo Aalto sekä varajäsenistä Virve Niiranen, Jari Kurtti ja Tuija Rantalainen. Ota yhteyttä hallitustyöskentelyn kiinnostaessa.

Ilmoittautumiset kokoukseen 15.3.2021 mennessä osoitteeseen juha.rutanen@aitoluonto.fi.

Voit siis osallistua kokoukseen nettiyhteyden kautta, ilmoittautuneille toimitetaan kirjautumislinkki.

Tervetuloa kokoukseen!

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry, hallitus

Lisätiedot: juha.rutanen@aitoluonto.fi

Ilmoittautumislomake