Vuosikokouskutsu

Kutsu vuosikokoukseen

HUOM! Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n vuosikokous siirtyy myöhempään ajankohtaan, uudesta ajasta ja paikasta tiedotetaan erikseen.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Hallituksesta ovat erovuorossa Heikki Ruha, Mirka Olin ja Anne Matilainen sekä varajäsenistä Matleena Pulkkinen, Asta Haapakoski ja Birgitta Partanen. Ota yhteyttä hallitustyöskentelyn kiinnostaessa, tai tule paikalle. Kokouksen muissa asioissa esitellään valmistumassa olevaa kerääjärekisteriä.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokoukseen nettiyhteyden kautta, ota tästä yhteyttä Juha Rutaseen, ilmoittautuneille toimitetaan kirjautumislinkki.

Tervetuloa kokoukseen!

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry, hallitus

Lisätiedot: juha.rutanen@aitoluonto.fi

Ilmoittautumislomake