Vuosikokouskutsu

Kutsu vuosikokoukseen

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n vuosikokous pidetään Seinäjoella perjantaina 22.4.2022 klo 15.00, osoitteessa Kampusranta 9 C. Osallistuminen pääasiassa verkkoyhteydellä (Teams). Kokousjärjestelyjen ja kokouslinkin lähettämisen takia ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Hallituksesta ovat erovuorossa varsinaisista jäsenistä Timo Niinimäki, Noora Ruuth ja Heli Pirinen sekä varajäsenistä Päivi Saikkonen, Sanni Orasmaa ja Anu Tossavainen. Ota yhteyttä hallitustyöskentelyn kiinnostaessa.

Ilmoittautumiset kokoukseen 20.4.2022 mennessä oheisella lomakkeella tai osoitteeseen juha.rutanen@aitoluonto.fi.

Voit siis osallistua kokoukseen nettiyhteyden kautta, ilmoittautuneille toimitetaan kirjautumislinkki.

Tervetuloa kokoukseen!

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry, hallitus

Lisätiedot: juha.rutanen@aitoluonto.fi

Ilmoittautumislomake