Ingredients for Health

Hankkeen nimi
Ingredients for Health

Hankkeen päätoteuttaja:

Centria ammattikorkeakoulu

 

Hankkeen muut toimijat:

Lapin yliopisto, Arktinen keskus, Akvatik AS

 

Hankkeen kotisivut:

https://tki.centria.fi/hanke/ingredients-for-health-potential-ingredients-for-health-prom/2597

 

Yhteyshenkilö:

leena.faven@centria.fi

Hankkeen kuvausteksti

 

Hankkeen toimenpiteet
- laaditaan t&k-hankesuunnitelma
- kootaan t&k-yhteistyöverkosto
- tehdään kirjallisuusselvitys potentiaalisimmista kasviraaka-aineista ja merilevistä
- merilevästä valmistetaan koe-erä terveysvaikutteista tuotetta ja testataan merilevän prosessoinnin sivuvirtojen soveltuvuutta hyönteisten ravinnoksi

 

Hanketta rahoittaa interreg Botnia-Atlantica.

Hanke toimii 1.2.2021-29.10.2021.

Hankkeen toteutusalue/-alueet
Kansainvälinen

Rahoittaja(t) ja rahoitusohjelma
Muu rahoitus

Kustannusarvio (euroa)

Hankkeen alkamisvuosi
2021

Hankkeen päättymisvuosi
2021

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi