Ajankohtaista

Aitoja makuja -lehti julkaistu


08.09.2021

Syyskuun numerossa kerrotaan, miten lappilaiset pienyrittäjät vastasivat korona-ajan messutoiminnan hiljenemiseen, millaisia kokemuksia eteläsavolaiset yritykset saivat kokeilevasta kehittämisestä ja millaisen resurssipankin PuroNetti tarjoaa. Lisäksi asiaa kestävästä ruokapakkaamisesta, ruokamatkamuistoista ja terveisiä pohjoiskarjalaisilta vihannesviljelytiloilta. Mukana on myös ’Onneksi on ohra’-reseptikilpailun satoa ja kuulumisia Artesaaniruoan SM-kilpailuista, Lähiruokapäivästä sekä opiskelijat ja yritykset -yhteistyöstä. Vieraskynässä Kirsi Viljanen kertoo lähiruokaohjelmasta

 

https://aitojamakujalehti.fi/

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi