Ajankohtaista

DIY Luonnonkosmetiikan valmistus tutuksi verkkokoulutus 16.9. klo 17


11.06.2020

Kurssilla tutustutaan luonnonyrtteihin ja niiden vaikutukseen kosmetiikassa. Opitaan valmistamaan omaan käyttöön kosmetiikkaa puhtaista raaka‐aineista ilman kemikaaleja. Tuotteet voidaan valmistaa yksilöllisen tarpeen mukaan eikä tuotteet sisällä turhia kemikaaleja ja ne ovat hellävaraisia. Pieni katsaus myös kosmetiikkalakiin, sekä siitä miten ja millaista kosmetiikkaa saa myydä ja valmistaa.

 

Koulutuksen tavoitteena on lisätä yrittäjien, yrittäjiksi aikovien, luonnonvara-alalla työskentelevien, eri alojen opiskelijoiden ja aiheesta kiinnostuneiden osaamista. Etäkurssilla kurssin teoria käydään luentomaisesti läpi, jonka jälkeen opiskelija saa etäpaketin resepteillä ja ohjeilla. Sekä linkin video opetuksiin. Katselua varten tarvitaan sähköpostiosoite, tietokone/älypuhelin ja nettiselain. Mahdollisesti kuulokkeet voivat lisätä opiskelumukavuutta. Linkki koulutukseen lähetetään sähköpostiin.

 

Opettaja vastaa etäopetuksessa tulleisiin kysymyksiin. Kouluttajana toimii yrittäjä, luonnontuotejalostaja Helena Steinberg -Nivalainen, Idea Nature Oy.stä. Koulutus liittyy Kantri-Sampo Luonnosta ja elintarvikealalta hyvinvointia ja palveluita Kainuuseen –hankkeen koulutustarjontaan. Ilmoittautumisaika päättyy 9.9.2020. Hinta 20€. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista veloitetaan koko kurssimaksu. Kurssi toteutuu viidellä (5) osallistujalla, mukaan mahtuu enintään 20 henkilöä.

 

Koulutuksen sisältö:

 

1. Yhteinen teoria: Käydään läpi kosmetiikkaan liittyvä lyhyt teoriaosuus
2. Työpajaosuus: Valmistetaankylpypommi, huulirasva, hoitovoide ja kuorintatuote.

 

Tuotteet voi halutessaan valmistaa koulutuksen yhteydessä, mutta myös jälkikäteen valmistaminen onnistuu. Tarvikeluettelo: Mehiläisvaha, kookosöljy, kaakaovoi, ruokasoodaa, sitruunahappoa, oliiviöljyä/hamppuöljyä, sokeria, kuivattuja lehtiä tai teesekoitusta ja eteeristä öljyä. Pikku purkkeja tuotoksia varten. Tuotteet ovat helposti tilattavissa nettikaupasta.

 

Aika ja paikka: 16.9.2020 Klo 17.00-20.00, Kajaani Seppälä, LuVa

 

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumisesta: Heidi Kotilainen p. 044 7101141 tai heidi.kotilainen@kao.fi

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoa


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi