Ajankohtaista

Elintarvikealan kehittäjille tarjolla hankeyhteistyötä KIKE-tiedonvälityshankkeen kanssa


13.02.2023

Tartu hankeyhteistyöhön kestävän kehityksen ja elintarvikeviennin saralla!

 

Hei, hyvä elintarvikealan kehittäjä!

 

Onko hankkeenne toiminnassa kansainvälinen näkökulma tai liittyykö toimintanne vihreän siirtymän tavoitteisiin? Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE)-hanke kutsuu hankettanne mukaan yhteistyöhön.

 

Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin KIKE-hanke auttaa elintarvikealan pk-yrityksiä kehittämään ilmastoviisaita tuotteita ja saavuttamaan niillä parempia kilpailuasemia maailmalla.

Kyseessä on tiedonvälityshanke, joka toimii valtakunnallisesti 1.1.2022 – 30.6.2024. Alkaneena vuonna KIKE rakentaa yhteistyötä muiden ruoka-alan hankkeiden kanssa, joilla myös on toiminnassaan samoja tavoitteita. Yhteistyö tuo kaikille suurempaa näkyvyyttä, parempia tuloksia ja herättää tyytyväisyyttä hankkeen rahoittajissa. Näitä yhteistyön mahdollisuuksia tarjoamme:

 

ULKOMAISEN MARKKINAKATSAUKSEN TOTEUTUS YHDESSÄ:

 

Järjestämme ulkomaisia markkinakatsauksia 20.4., 8.6., 14.9. ja 15.11.2023 klo 10 – 12 Zoomissa. Tilaisuudet ovat maksuttomia, avoimia kaikille yrityksille ja alan muille edustajille, vaikkakin etusijalla kutsutuissa ovat maaseudulla sijaitsevat elintarvikealan pk-yritykset. Ohjelmaformaatti on tilaisuuksissa aina sama: KIKE:n ulkomaiset ”agentit” kymmenestä kohdemaasta maailmalta kertovat ilmastoviisaiden elintarvikkeiden markkinan kehityksestä ja sen jälkeen asiantuntijat keskustelevat markkinahavainnoista. Tilaisuudet ovat kokonaan uudentyyppisiä markkinatiedonjaon tilaisuuksia elintarvikealalla! Ne lisäävät ulkomaista kuluttajaymmärrystä ja tuottavat tietoa asiakkaiden tarpeista. Havaintojen läpikäynti tarjoaa mahdollisuuden oppimiseen kaikille alan toimijoille – myös kotimaan liiketoimintaan suuntaaville.

Yhteistyöhankkeille tarjoamme seuraavaa: eniten KIKE-hankkeen kanssa synergiaa omaava hanke saa 15 min puheenvuoron tilaisuudessa. Kaikkien yhteistyöhankkeiden logot esitellään aineistoissa. Tilaisuuden osallistujalistat ovat yhteisessä käytössä. Se, mitä KIKE-hanke toivoo yhteistyön vastineeksi, on tilaisuuksista tiedottaminen yhdessä.

Markkinointiaineistot tarjoaa KIKE.

 

ASIANTUNTIJAPUHEENVUORO TILAISUUTEENNE:

 

Kiinnostaako hankettanne puheenvuoro kestävän kehityksen tai ilmastoviisaan elintarvikeviennin aiheista? KIKE tarjoaa alan ammattilaisen puhujaksi KIKE:n kustannuksella. Katso aihe-ehdotukset alla. Sovitaan ajankohta, tarkempi aihe ja puhuja yhdessä. Hankkeenne saa KIKE tämän yhteistyön avulla tuo mielellään vihreän siirtymän ja kansainvälistymisen tietotaitoa alan käyttöönsä. Aiheita voivat olla esimerkiksi:

- Miten ilmastoviisaiden tuotteiden kysyntä kehittyy maailmalla?

- Miten pieni elintarvikeyritys voi kehittää liiketoimintaansa bio- ja kiertotalouden avulla?

- Kuinka bio- ja kiertotalousosaamista integroidaan liiketoimintaan ja sen avulla luodaan lisää arvonlisää ja vientieuroja?

- Kuinka tehdään ilmastaviisaiden vientituotteiden kansainvälistä markkinointia?

 

Luodaan uudenlaista yhteistyötä yhdessä.

 

Kysy lisää ja kerro toiveistanne ja tarpeistanne.

 

 

Yhteistyöterveisin,

************************

Hanne Husso

Viestintäkoordinaattori

Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE)-hanke

+ 358 45 136 4130

info@ki-ke.fi

www.ki-ke.fi

 

Tule mukaan hankeyhteistyöhön_KIKE-hanke kutsuu_HH

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi