Ajankohtaista

Esittelyssä Mika Honkanen


11.06.2019

Mika Honkanen on ekonomisti-insinööri ja karjalais-savolainen ex-myyntimies jonka työpiste sijaitsee Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen tiloissa Joensuussa.

 

Mika toivoisi että suomalaiset osaisivat arvostaa arktisia raaka-aineitamme samalla tunteella kuin millä suhtaudumme jääkiekkoon.

 

Loppuvuoden 2019 Mika kuuntelee toimialan toiveita eteenpäin viestittäväksi. Hän myös koostaa 10 osaista podcast-sarjaa jonka jaksoissa "haastatellaan isolla pensselillä rajoja rikkoen erilaisia toimijoita alan ympärillä ja välillä kaukana siitä. Kuvaa on mielestäni laajennettava, jotta metsä näkyy kunnolla puiden seasta.".

 

Honkanen toteaa että Luonnontuotteet ovat pääosin elintarvikkeita, matkailua ja hyvinvointia. Kaikki alat tukevat hyvin toisiaan. Ja eri toimioiden kannaattaa verkostoitua keskenään.

 

Juomamatkailu on kasvava ala. Juomien valmistaminen tarjoaa mahdollisuuden visuaalliseen kokemukseen. Juomien valmistukseen käytetään paljon erilaisia luonnontuotteita.

 

Visit Finlandin tilastojen mukaan matkailualan koko Suomessa 2017 oli 15 miljardia euroa. Verrattuna muihin teollisuuden aloihin on luku merkittävä, olleen suurempi kuin esimerkiksi elintarviketeollisuus.

 

Lähde Aitojamakujalehti.fi


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi