Ajankohtaista

Holistic Resort Ylläs -hankkeeseen etsitään mukaan luonnontuotealan toimijoita


08.09.2022

Tervetuloa kuulemaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvän keskuksen rakentumisesta Ylläksen upeisiin maisemiin!

 

Holistic Resort Ylläs-hankkeessa yhdistyvät Suomen Lapin puhdas arktinen luonto, ihmisen hyvinvointi, matkailu, täydentävät hoitomuodot, luontaistuotteet ja luonnon yrtit yhdeksi kokonaisuudeksi. Kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoavan palvelukonseptin tueksi hankkeessa pilotoidaan Holistic Resort Ylläs-kokonaisuutta tukevia toimintoja ja matkailutuotteita. Hankkeessa myös tutkitaan ihmisen kokonaisvaltaista elämismaailmaa ja miten uudenlaista maailmasuhdetta on mahdollista rakentaa käyttämällä taiteellista ajattelua uusien konseptien luomiseen.

 

Matkailu tarvitsee uudenlaista ajattelua ja konseptointia; vaihtoehtoiset ja täydentävät hoitomuodot, kokemuksellisuus ja ihmisen luontosuhde ovat nousseet yhä keskeisempään asemaan hyvinvointitalouden piirissä. Holistic Resort Ylläs-hankkeessa panostetaan laadukkaiden palvelukokemusten ja tuotteiden tarjontaan.

 

Hankkeessa toimijana on yrittäjäpariskunta Sampo ja Minttu Kaulanen. Kaulasen omistuksessa olevalle Konijänkän 30 hehtaarin suomaiselle alueelle on suunnitteilla luontomatkailuun perustuva täydentävien ja vaihtoehtoisten hoitomenetelmien keskittymä Holistic Resort Ylläs. Taideyliopisto vastaa Holistic Resort Ylläs -hankkeen tutkimus- ja kehittämisosiosta. Hankkeelle haetaan hankerahoitusta Business Finlandilta.

 

Kaksivuotiseen Holistic Resort Ylläs- tutkimus- ja keittämishankkeeseen etsitään luontaistuote-, luonnontuote sekä CAM-alan toimijoita ja yrityksiä.

 

Tule kuulemaan lisää Holistic Resort Ylläs-hankeinfossa (Teams) tiistaina 13.9.2022 klo 10.00 – 10.30. Infon jälkeen aikaa keskustelulle. Linja avautuu klo 9.45.

 

Aihe: Holistic Resort Ylläs-hankeinfo

Aika: tiistaina 13.9.2022 klo 10.00 – 10.30

Puhujat: Taideyliopiston tutkimuksen vararehtori professori Jaana Erkkilä-Hill ja vieraileva tutkija Jari Rinne

Paikka: Teams

 

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Meeting ID: 329 604 009 649
Tunnuskoodi: ZTZhMa

Download Teams | Join on the web

Lisätietoja | Kokousasetukset


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi