Ajankohtaista

Iskussa maailmalle! Yrityksiä haetaan toimintaan mukaan


26.03.2019

Iskussa maailmalle -hankkeen tavoitteena on parantaa elintarvike- ja ruokaviennin edellytyksiä valtakunnallisella tasolla ja kääntää yritysten kansainvälistymisvaihde päälle jo liiketoiminnan peruslähtökohdista käsin. Hanke toteutetaan yhteistyössä Maa- ja metsätalousministeriön, MTK:n, Luken ja Food From Finlandin kanssa vuosina 2018-2020.

 

Vaikka ohjelman ensisijainen tavoite on saada elintarvikealan kansainvälistyminen nousuun valtakunnallisesti, pyrimme saattamaan yrityksiä yhteistyön polulle myös alueellisesti. Tätä kautta saamme luotua hyvin toimivan viennin verkoston, jossa lähialueiden yritykset voivat toimia toistensa tukena kasvun kiihdyttämisessä!

 

Miksi yritysten kannattaa lähteä mukaan Iskussa maailmalle -hankkeeseen?

 

Iskussa maailmalle kokoaa kansainvälistymiseen tähtäävät elintarvikealan yritykset yhteen ja kehittää yritysten kansainvälistymisvalmiuksia valtakunnallisesti. Yhteistyötä tehdään tiiviisti myös alan asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa. Hankkeen aikana syntyneet verkostot luovat kontaktin potentiaalisiin yhteistyö- ja jakelukumppaneihin sekä tulevaisuuden osaajiin!

 

Lupaamme laajentaa mukana olevien yritysten ymmärrystä kansainvälisen kasvun mahdollisuuksista, haasteista ja vaatimuksista. Yrityksiä sparrataan ja valmennetaan kaksivuotisen ohjelman aikana elintarvikealan asiantuntijoiden toimesta. Tämä konkretisoituu jokaiselle yritykselle räätälöityyn, kansainvälistymisen näkökulmasta luotuun liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelmaan!

 

Kasvuohjelma sisältää neljä kasvutyöpajaa, kolme valtakunnallista verkottumis- ja rekrytointitapahtumaa sekä yrityskohtaisesti muotoiltua konsultointia yrityksen tarpeet huomioiden.

 

Jokaista työpajan yksittäistä teemaa käsitellään kolmella eri paikkakunnalla, eri ajankohtana,  joten yritys voi valita niistä itselleen sopivimman. Läsnäolo työpajoissa on toivottua vuorovaikutussuhteen luomiseksi, mutta jos johonkin työpajaan osallistuminen ei ole mahdollista, tarjoamme mahdollisuuden päästä käsiksi kunkin päivän sisältöihin.

 

Teemapäivien aikana kuullaan kansainvälistymisen huippuasiantuntijoita sekä esitellään onnistuneita elintarvikeviennin tarinoita ja pohditaan syitä niiden taustalla.

 

Yritykselle hanke on erittäin kustannustehokas, sillä koko paketin hinta kokonaisuudessaan on vain 1200€ + ALV

 

Lisätietoa hankkeesta löytyy näistä kahdesta esitteestä, esite 1 ja esite 2, sekä nettisivuilta iskussamaailmalle ja vinkkaa tästä yrityksille heidän kasvumatkallaan.

 

Yritysten utopistiset ajatukset kotimarkkinalla kasvamisesta.

 

Hankkeemme käynnistyttyä toteutimme tutkimuksen elintarvikealan pk-yrityksille. Tulokset olivat mielenkiintoisia ottaen huomioon toimialan kotimarkkinakeskeisyyden ja strategisen viennin puutteen. Klikkaa tutkimustuloksien tilaukseen täältä.

 

Lähde:

Oona Ikonen

Palvelupäällikkö

Aava & Bang Oy

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi