Ajankohtaista

KIKE Markkinakatsauksen Zoom 20.4.


01.03.2023

Markkinatietoa maailmalta - mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa?

Tule KIKE Markkinakatsaukseen 20.4. Zoomiin!

 

Mitä tapahtuu kestävän kehityksen mukaisen ruoan markkinalla maailmalla? Kuinka elintarvikkeiden kysynnän trendit kehittyvät? Millaisista tuotteista kuluttajat ovat kiinnostuneita? Tule kuulemaan kansainvälisen elintarvikekaupan kiinnostavista näkymistä KIKE Markkinakatsaukseen 20.4. klo 10 – 12 Zoomiin. 

 

Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE)-hanke järjestää keväästä alkaen markkinakatsauksia elintarvikekaupan parissa toimiville. Paikalliset asiantuntijat Euroopasta ja Asiasta esittävät maaraporttejaan ja keskustelevat havainnoistaan. Osallistujat voivat esittää chat-kysymyksiä. KIKE Markkinakatsaukset ovat uudenlainen tapa kuulla ja jakaa markkinatietoa yhdessä! Pysyt ajan tasalla ilmastoviisaiden elintarvikkeiden kysynnän kehityksestä ja saat tuoretta tietoa viennin tueksi.

 

Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittaudu TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

 

Kenelle suunnattu 

 

Katsaukseen ovat tervetulleita kaikki elintarvikeyritykset ja alan kehittäjät, joiden sydän sykkii ilmastoviisaiden suomalaisten elintarvikkeiden viennin edistämiselle. 

 

Ohjelma 

Klo 10.00 – 10.10 Asiantuntijoiden esittely
Klo 10.10 – 11.30 Maaraportit ja markkina-anayysit
Klo 11.30 – 12.00 Keskustelua, Q & A

 

Saat Zoom-liittymislinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös itse esittää toiveita tiedonkeruun aiheista ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse info@ki-ke.fi. Tervetuloa mukaan! 

 

 

Tule seuraamaan KIKE:n postauksia LinkedInissä ja Facebookissa
KIKE-hanke jakaa LinkedInissä ja Facebookissa tietoa ilmastoviisaiden elintarvikkeiden kansainvälisen markkinan kehityksestä ja kertoo uusista vientituotteiden lisäarvon kehittämisen mahdollisuuksista, joita bio- ja kiertotalousala tarjoaa. Seuraa postauksia ja hanki evästystä ilmastoviisaaseen vientiisi!

 

                                                 

                                                  info@ki-ke.fi
                                                  Puh. +358 40 833 7727
                                                  www.ki-ke.fi

 

Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE) -valtakunnallinen tiedonvälityshanke 1.1.2022–30.6.2024 välittää elintarvikealan mikro- ja pk-yrityksille uusinta tietoa bio- ja kiertotalousalan osaamisesta ja auttaa yrityksiä soveltamaan tätä tietoa ilmastoviisaiden vientituotteiden tuotekehityksessä. Hankkeen tavoitteena on auttaa elintarvikealaa saavuttamaan uutta kilpailukykyä bio- ja kiertotaloudesta ja edistää elintarvikevientiä. Toteuttajana toimii Fennopromo Oy yhdessä ruoka- ja ympäristöalan yhteistyöverkoston kanssa. Hanketta rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma. 

 

 

 

 

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi