Ajankohtaista

Kalaosaajan käsikirja julkaistu


19.05.2025

Laurea-ammattikoulu on julkaissut EU:n osarahoittaman Kalaosaajan käsikirjan. Opas on suunniteltu tukemaan elintarvikealan ammattilaisia, kaupan ja ravintola-alan toimijoita sekä alan opiskelijoita kalan laadun ja vastuullisen käytön kehittämisessä. Opas tarjoaa käytännönläheistä tietoa kalan oikeaoppisesta käsittelystä ja valmistuksesta sekä vastuullisen kalankäytön periaatteista. Oppaassa on kuvitettuja ohjeita, videoita sekä tapausesimerkkejä, jotka havainnollistavat kalan käsittelyä ja säilöntää eri ympäristöissä. Maksuton opas on saatavilla sekä pdf-muodossa että e-kirjana.

 

Voit ladata pdf-muotoisen oppaan täältä: https://www.theseus.fi/handle/10024/886056

Täältä puolestaan löydät oppaan e-kirjana: https://proofer.faktor.fi/epaper/Kalaosaajan_kasikirja/24/


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi