Ajankohtaista

Kansainvälinen luonnontuoteseminaari 14.-15.12.


03.12.2021

Kolarctic-ohjelman NNKP-hanke järjestää luonnontuoteaiheiset seminaaripäivät 14.–15.12. Tilaisuus järjestetään Arkangelissa Venäjällä, ja etäosallistuminen on myös mahdollista. Seminaari tuo yhteen Kolarktisen alueen – eli pohjoisen Suomen, Ruotsin, Norjan ja Venäjän – luonnontuotealan yrittäjät, tutkijat ja kehittäjät. Seminaari järjestetään englanniksi.

 

Ensimmäisen seminaaripäivän teemana on luonnontuotteiden ja niitä sisältävien elintarvikkeiden, juomien ja kosmetiikan tutkimus ja kehitys. Kajaanin yliopistokeskuksen Mittaustekniikan yksikkö esittäytyy silloin yhdessä muiden tutkimus- & kehitystoimijoiden kanssa.

 

Toisena seminaaripäivänä pienet ja keskisuuret luonnontuoteyritykset kertovat tarinansa sekä onnistumisistaan, tarpeistaan ja ongelmistaan alaan liittyen. Seminaariin etsitään vielä luonnontuoteyrittäjiä Lapista kertomaan tarinaansa. Mikäli esiintyminen tapahtumassa kiinnostaa, voi ottaa yhteyttä anni.hirvonen@oulu.fi (10 min esitys etänä englanniksi).

 

Alustava ohjelma liitteenä. Ilmoittautuminen viimeistään 13.12. klo 9 oheisen linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhd10KDXsYjmFcJDt7JQENMUl9Z03u27wjv6Dtw99yi6mF6w/viewform


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi