Ajankohtaista

Kasvata vientiä ilmastoviisailla tuotteilla – tule mukaan KIKE-hankkeeseen


27.04.2022
Osallistumismahdollisuus 50 yritykselle

Hankkeeseen valitaan 50 kasvuhakuista elintarvikealan mikro- tai pk-yritystä kahdessa 25 yrityksen erässä kevään ja syksyn 2022  aikana. Ole nopea! Esittele yrityksesi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Osallistuminen on maksutonta.

 

Pysy ajan hermolla viennin kehittämisen keinoista, ilmastoviisaiden elintarvikkeiden markkina on aukeamassa. Bio- ja kiertotaloudesta voi luoda lisäarvoa tuotteisiin. KIKE-hanke opastaa elintarvikealan yrityksiä kehittämään ilmastoystävällisiä tuotteita ja edistämään niiden avulla kansainvälistä kauppaansa. Kasvata kassavirtaasi ja auta asiakkaitasi hillitsemään ilmastonmuutosta.

KIKE tarjoaa tietoa:

Markkinamahdollisuuksista, miten ympäristöystävällisten tuotteiden kansainvälinen kysyntä kehittyy ja millaisista tuotteista kuluttajat ovat kiinnostuneita.

Ilmastoviisaasta tuotekehityksestä, kuinka tuotteiden kilpailukykyä on mahdollista parantaa uusimman bio- ja kiertotalousosaamisen avulla.

Vientimarkkinoinnista, kuinka ympäristöystävällisyys brändätään ja miten siitä viestitään BtoB- ja BtoC-asiakkaille.

Hankkeen osallistujat saavat

monipuolisen tuen ilmastoviisaiden tuotteiden innovointiin ja yrityksen vientikilpailukyvyn kehittämiseen. Lue tarkemmin hankkeen sisällöstä ja aikataulusta www-sivuilta.

Seuraa KIKE-hankkeen tiedotusta LinkedInissä.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi