Ajankohtaista

Kerääjä.fi -palvelun käyttö ja sisältö laajenevat


16.08.2022

Toissavuonna käyttöön otetun kerääjä.fi -palvelun käyttö ja sisältö ovat laajenemassa. Palveluun rekisteröityneitä käyttäjiä (kerääjiä, kouluttajia ja yrityksiä) on jo noin 750. Lukuisat kerääjät ovat jo saaneet merkintöjä uuteen sähköiseen kerääjäkorttiinsa, joka talletettavissa tai tulostettavissa pdf-muodossa. Lisäksi luonnontuotteita koskeviin kuvauksiin on tallennettu kolmisensataa kuvaa seliteteksteineen, kiitokset yhteistyöstä Idea Naturen tiimille! Raaka-aineita koskevissa teksteissä on vielä paljon täydennettävää, mutta täydennystyö jatkuu.

 

Kerääjä.fi on luonnontuotteiden keruusta kiinnostuneiden, alan kouluttajien sekä raaka-aineita välittävien ja tarvitsevien yritysten uusi, yhteinen verkkopalvelu. Palvelun avulla kerääjät saavat tietoa tarvittavista raaka-aineista ja yritykset mahdollisuuden parantaa raaka-aineiden saatavuuttaan. Lisäksi palveluun kirjautuneet löytävät sivuilta tietoa luonnontuotteista ja alan koulutuksista. Kerääjä.fi tarjoaa verkkopalveluna kerääjäkortin, joka korvaa aiemmin käytössä olleet paperiset kerääjäkortit. Vanhat suoritukset saadaan talletettua järjestelmään lähettämällä kuvakopio aiemmista korteista.

 

Kerääjäkoulutuksia järjestävät luonnontuotealalle ammatillisen koulutuksen kautta pätevöityneet kouluttajat eri puolilla Suomea. Uuden palvelun myötä pätevyysvaatimuksissa painotetaan aiempaa enemmän ammatillista osaamista. Kerääjien kouluttajiksi hyväksytään luonnontuotealaan liittyvän ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon suorittaneet sekä vankan alan kokemuksen omaavat neuvojat. Lisäksi kerääjien kouluttajiksi saa hyväksynnän suorittamalla ammattitutkinnosta tutkinnonosan Luonnontuotteiden talteenottaminen. Palveluun on rekisteröitynyt ja hyväksytty jo yli 50 kouluttajaa, joita löytyykin jo liki kaikista Suomen maakunnista.

 

Muistathan hyödyntää palvelua kerääjäkoulutuksissa ja kerääjäkorttien suoritusmerkintöjen kokoamisessa!

 

Lisätiedot Juha Rutanen, Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry, juha.rutanen@aitoluonto.fi

https://www.keraaja.fi/


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi