Ajankohtaista

Koivun mahlasta liiketoimintaa 15.4. alkaen Kajaanissa


03.03.2020

Kantri-Sampo –hankkeen järjestämässä koulutuksessa opitaan esim. valuttamaan koivun mahlaa elintarvike- ja kosmetiikkalainsäädännön hygieniaprosessien mukaisesti, rakentamaan valutuslinjaston, käsittelemään ja pakkaamaan mahlaa varastoon ja tuotteistamaan mahlan elintarvikkeeksi ja kosmeettiseksi valmisteeksi. Lisäksi tutustutaan Suomessa uuteen korkeapainekäsittely (HPP) tekniikkaan.Kouluttajana toimii MMM, keruutuotetarkastaja Heli Pirinen.

 

Koulutus liittyy Kantri-Sampo Luonnosta ja elintarvikealalta hyvinvointia ja palveluita Kainuuseen -hankkeen sekä Kantri-Neuvo -Osaamisen lisääntymisestä kasvua maaseutuelinkeinoihin -hankkeen koulutustarjontaan. Kantri-Sampo –hanke on Kainuun ammattiopiston hallinnoima 1.7.2019 käynnistynyt yhteistyö- ja valmennus-, koulutushanke. Toisena toteuttajana on ProAgria Kainuu ry.

 

Aika ja paikka: 15.4-18.5.20 Kajaani, Seppälä LuVa

Yhteyshenkilö: Heidi Kotilainen p. 044 710 1141 heidi.kotilainen@kao.fi

 

Lisätietoa

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi