Ajankohtaista

Koulutus pihkan talteenotosta ja jatkojalostuksesta


03.04.2024

Pihkaan liittyvä tiedontarve ei rajoitu pelkästään talteenottoon liittyviin kysymyksiin. Myös pihkan ostajan ja jatkojalostajan on syytä tuntea eri talteenottotavat, niistä saatavat pihkalaadut ja pihkalaatujen erot voidakseen esimerkiksi valita tuotteelleen sopivimman raaka-aineen.

 

Järjestämme pihkan jatkojalostajille ja jatkojalostuksesta kiinnostuneille suunnatun koulutuksen 11.4. klo 14–17 Teamsilla. Koulutuksessa käsitellään talteenottotapojen (eli valutuksen ja keruun) lisäksi pihkan sisältöä, ominaisuuksia ja vaikuteaineita, pihkan käsittelyä ja markkinoilla olevia pihkatuotteita sekä aiheeseen liittyviä tutkimuksia ja patentteja.

 

Koulutuksen hinta on 72 € (+ ALV 24 %). Voit ilmoittautua koulutukseen 10.4. asti joko sähköpostilla johanna@vakipuu.fi tai viestillä / puhelinsoitolla numeroon 040 561 9774. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, sähköposti- ja postiosoitteesi sekä mahdollisesti yrityksen nimi ja Y-tunnus. Muista myös mainita, mihin koulutukseen ilmoittaudut. Lasku lähetetään tilaisuuden jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä kerrottuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Koulutuksen järjestää Väkipuu Tmi. Tiedot koulutuksesta löytyvät myös Facebookista: https://fb.me/e/4Tw3Vfm26

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi