Ajankohtaista

Koulutusta pihkan talteenotosta ja jalostuksesta


20.04.2023

Jälleen on aika nauttia ihanasta pihkasta! Tiesitkö, että pihkaa voi keräämisen lisäksi ottaa talteen myös valuttamalla? Seuraava metsänomistajille ja pihkan kerääjille suunnattu koulutuksemme Pihka metsätalouden liiketoiminnassa pidetään torstaina 27.4.2023 klo 17 – 19 totuttuun tapaan Teamsilla. Koulutuksessa opitaan pihkan eri laaduista, talteenotosta ja sen kannattavuudesta, puuntuotannon huomioimisesta ja pihkan käyttötavoista – aiheeseen liittyvää tutkimusta ja innovaatioita unohtamatta. Tämän koulutuksen jälkeen olet tosissaan pihkassa! Tilaisuudessa kerrotaan myös Väkipuun sopimustuottajamallista, joka tarjoaa metsänomistajalle mahdollisuuden hyötyä pihkan keruutoiminnasta myös taloudellisesti.

 

Koulutuksen hinta on 47 € (sis. ALV 24 %). Voit ilmoittautua koulutukseen 26.4. asti joko sähköpostilla johanna@vakipuu.fi tai viestillä / puhelinsoitolla numeroon 040 561 9774. Kerrothan ilmoittautuessasi nimesi sekä sähköposti- ja postiosoitteesi. Lasku lähetetään tilaisuuden jälkeen sinulle sähköpostilla.

Myös aiheesta lisätietoja halutessasi voit olla yhteydessä Johannaan yllä mainituilla tavoilla. Koulutukseen on vielä hetki aikaa, joten pahinta pihkakuumetta kannattaa helpottaa nauttimalla Väkipuun YouTube-kanavalta löytyvistä pihkavideoista!

 

Tapahtuman tiedot löytyvät myös Facebookista https://fb.me/e/2y4j6b1qc ja nettisivuiltamme https://www.vakipuu.fi/palvelut/.

 

Pihkaan liittyvä tiedontarve ei rajoitu pelkästään talteenottoon liittyviin kysymyksiin. Myös pihkan ostajan ja jatkojalostajan on syytä tuntea eri talteenottotavat, niistä saatavat pihkalaadut ja pihkalaatujen erot voidakseen esimerkiksi valita tuotteelleen sopivimman raaka-aineen. Järjestämme pihkan jatkojalostajille ja siitä kiinnostuneille suunnatun koulutuksen Pihka raaka-aineena – jatkojalostajan ABC 3.5. klo 15 – 17 Teamsilla. Koulutuksessa käsitellään talteenottotapojen (eli valutuksen ja keruun) lisäksi pihkan sisältöä, ominaisuuksia ja vaikuteaineita, pihkan käsittelyä sekä aiheeseen liittyviä tutkimuksia ja patentteja.

 

Koulutuksen hinta on 72 € (+ ALV 24 %). Voit ilmoittautua koulutukseen 2.5. asti joko sähköpostilla johanna@vakipuu.fi tai viestillä / puhelinsoitolla numeroon 040 561 9774. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, sähköposti- ja postiosoitteesi sekä mahdollisesti yrityksen nimi ja Y-tunnus. Muista myös mainita, mihin koulutukseen ilmoittaudut. Lasku lähetetään tilaisuuden jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä kerrottuun sähköpostiosoitteeseen. 

 

Tapahtuman tiedot löytyvät myös Facebookista https://fb.me/e/17YblkxXE ja nettisivuiltamme https://www.vakipuu.fi/palvelut/.

 

Johanna Talvitie

Väkipuu


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi