Ajankohtaista

Liity Lähiruokapäivän 11.9. toteuttajaksi!


20.05.2021

Lähiruokapäivä järjestetään 11.09.2021. Valtakunnallinen tempaus tunnettiin aiemmin nimellä Osta tilalta-päivä.

 

Päivän nimi muuttui, että joukkoon voisi liittyä mahdollisimman moninainen joukko lähiruuan ystäviä ja rautaisia ammattilaisia. Mukaan toivotaan ruoantuottajia ja myyjiä, elintarvikkeiden jatkojalostajia (juustolat, myllyt), matkailu- ja elämysalan ammattilaisia sekä yhdistyskentän koko kirjoa, martoista metsästysseuroihin.

 

Muun muassa ruokamatkailu on nouseva trendi, ja alan ammattilaiset toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi mukaan osallistumaan päivään. Pienpanimot, hillon tekijät, hunajan viljelijät, mehuntuottajat, myllyt ja leipomot – toivotamme kaikki tervetulleeksi mukaan tekemään maaseudun elämää tutuksi suurelle yleisölle!

 

Toivomme saavamme mahdollisimman moninaisen joukon erilaisia maaseudun yrittäjiä ja lähiruuan ammattilaisia osallistumaan mukaan Lähiruokapäivään. Oli kyseessä sitten perinteinen maatila tai vaikka makeistenvalmistaja, riistayhdistys, yrttitila tai maaseudun elämysmatkailun yritys. Lähiruokapäivänä voitte tuoda työtänne ja tuotteitanne esille sekä jopa yllättää yleisöä, sillä mitä kaikkea mahtavaa löytyy aivan nurkan takaa.

 

Valtakunnallisesta Lähiruokapäivästä toivotaan muodostuvan koko Suomen juhlapäivä, joka omistettu kotimaiselle ruuantuotannolle ja maaseudulle. Lähde siis mukaan!

 

Esimerkkejä siitä miten voit huomioida vierailijoita Lähiruokapäivänä löydät verkkosivuilta osoitteesta www.lähiruokapäivä.fi. Jokaisen osallistujaksi ilmoittautuvan tilan ja tuottajan tueksi löytyy Lähiruokapäivän järjestäjän käsikirja, johon on koottuna lisää vinkkejä.

 

 

Ryhdy järjestäjäksi!

1. Rekisteröidy lähiruokapäivä.fi -sivustolle käyttäjäksi. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus sivustolle edellisten vuosien tapahtumapäivistä, kirjaudu sisään.

2. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään sivustolle ja täytä ilmoittautumislomake tilastasi tai tapahtumastasi.

 

Mikäli haluat lisätietoja osallistumisesta tai mikäli rekisteröitymisessä tai sisäänkirjautumisessa ilmenee ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä! Lisätiedot ja ilmoittautumiset: www.lähiruokapäivä.fi

 

Kiitos osallistumisestasi!

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi