Ajankohtaista

Luonnonkasvit elintarviketuotannossa -seminaari


30.03.2016

Tampereella 21.4.Ahlmanilla järjestettävässä seminaarissa tarkastellaan luonnonkasvien elintarvikekäytön mahdollisuuksia lainsäädäntö huomioiden sekä luonnonkasvien turvallisuuden arviointia.

 

Perusteita sille, miksi toiset kasvit ovat elintarvikekäytössä turvallisempia kuin toiset, avaa kuulijoille farmaseuttisen tiedekunnan dosentti Yvonne Holm Helsingin yliopistolta. Luonnonkasvien käyttömahdollisuuksista on puhumassa erikoistutkija Eila Järvenpää Luonnonvarakeskuksesta. Sekä Yvonne että Eila toimivat asiantuntijoina myös uuselintarvikelautakunnassa. Tutustu ohjelmaan!

 

Ilmoittautuminen Tampereen seminaariin 15.4. mennessä.

 

Seminaari on osa maa- ja metsätalousministeriö rahoittamaa luonnontuotealan uuselintarvikekysymyksiin kohdistuvaa selvitystyö- ja koulutuskokonaisuutta.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi