Ajankohtaista

Luonnonkosmetiikan tuotekehitys - koulutus 30.9. ja työpaja 3.11.2022


13.09.2022
Luonnonkosmetiikan tuotekehitys - uuttaminen, emulsiot ja tensidit

koulutus 30.9. ja työpaja 3.11.2022

Mity-Lab-hanke ja Idea Nature Oy järjestävät luonnonkosmetiikan tuotekehitykseen liittyvän koulutuksen ja työpajan Kajaanin Impilinnassa. Kurssi alkaa 3 tunnin koulutuksella etänä Teamsin välityksellä 30.9. klo 9–12, jolloin käydään läpi asioita uuttamiseen, emulsioihin sekä tensidien käyttöön kosmetiikassa. Kurssiin kuuluu verkko-opetusta, jonka opiskelija suorittaa itsenäisesti ennen työpajaa. Verkko-opetuksessa Moodle-verkkokurssilla käydään läpi kosmeettisen valmisteen tuotekehitystä ideasta markkinoille laadunhallinnan lähtökohdista. Verkkokurssiin kuuluu jokaiselle osallistujille 1 tunti live ohjausta verkon kautta (Teams), jonka kukin opiskelija voi varata omaan aikatauluunsa sopivasti.

 

Aloituspäivän koulutukseen ja verkkokurssiin voi osallistua kuka tahansa myös ilman työpajaan osallistumista. Työpajaosuuteen 3.11. voi osallistua maksimissaan 10 henkilöä, joten ilmoittauduthan pian. Työpajaan osallistuvat suunnittelevat oman luonnonkosmetiikan tuotekehitysprojektin, jonka valmistusta pääsevät testaamaan ohjatusti työpajassa 3.11. klo 9–15. Osallistujilla on hyvä olla luonnonkosmetiikan valmistamisen perusteet hallussa.


Käytännön työpaja on suunnattu ensisijaisesti yrittäjille ja yritysten edustajille, mutta opiskelijat ja muut kiinnostuneet voivat ilmoittautua varalle, jos työpajaa ei saada yrittäjistä täyteen. Työpaja ja koulutus on maksuton, jos yrityskohtaista de minimis -tukea on käytettävissä. Opiskelijat ovat tervetulleita teoriaosuuteen ja verkkokurssille ja opiskelijoille osallistuminen on maksutonta. Muille kuin opiskelijoille ja ilman de minimis -tukea koulutus maksaa 90 €/hlö (sis. alv). Lähetämme ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä Microsoft Teams -linkin ja ESR-hankkeessa vaadittavat aloitus- ja lopetuslomakkeet. Osallistujat saavat koulutusmateriaalin ja halutessaan todistuksen osallistumisesta.

 

Ohjelma:

 - Koulutuspäivä 30.9. klo 9–12:

  • Yleistä kurssin suorituksesta
  • Uuttaminen ja uuttotekniikat
  • Emulsiot ja tensidit kosmetiikassa
  • Annetaan kurssitehtävä tuotekehitysprojektin suunnittelusta

- Verkkokurssi kosmetiikan tuotekehitysprosessin suunnittelusta ja toteutuksesta (itsenäistä opiskelua ennen lähityöpajaa)
- Lähityöpaja 3.11. klo 9–15:

  • Testataan oman luonnonkosmetiikkatuotteen valmistusta
  • Ohjattua tuotekehitystä ja reseptin suunnittelua

Aika ja toteutustapa: Koulutuspäivä 30.9. klo 9–12 etänä Teamsin kautta. Työpaja 3.11. klo 9–15 Kajaanin Impilinnan koekeittiöllä, osoite Kirkkoahontie 94.
Hinta: De minimis -tuella ja opiskelijoille maksuton, muille 90 € (sis. alv)
Kouluttaja: Heli Pirinen, Idea Nature oy
Järjestäjä: MITY-Lab-hanke, Kajaanin yliopistokeskus, Mittaustekniikan yksikkö
Lisätietoa ja ilmoittautuminen: 26.9.2022 mennessä anni.hirvonen@oulu.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä haluatko osallistua pelkkään teoriaosuuteen vai myös käytännön työpajaan.

 

Esite: JPG | PDF


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi